Toimitusjohtaja (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 258ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
55,30
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 14 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Osakeyhtiön toimitusjohtajan tehtävänä on varmistaa, että yritys tuottaa voittoa ja että voitto on pitkällä tähtäimellä riittävän korkea. Toimitusjohtajan asema voiton tuottamisessa, yrityksen toiminnan organisoinnissa ja kehittämisessä on aivan keskeinen.

Toimitusjohtajan on voitontuottamisessa tiedettävä toimintansa reunaehdot ja rajat. Tämän kirjan ensimmäisessä luvussa tarkastellaan uutta osakeyhtiölakia, ja sen vaikutusta toimitusjohtajan toimintaan. Luvun tarkoituksena on avata juridiikkaa ja kertoa, miten hyvä toimitusjohtaja käytännössä toimii. Tämän vuoksi luvussa esitetään näkemyksiä siitä, mitkä käytännöt toimitusjohtajan kannattaa ottaa toimintansa perustaksi ja minkälainen toimintakulttuuri kannattaa kehittää.

Kirjan toisessa luvussa käsitellään yrityksen tärkeimmän voimavaran eli henkilöstön työsuhteisiin liittyviä kysymyksiä työoikeuden kannalta ja käytännön esimerkein. Kirjoittaja osoittaa ne kohdat, joihin kaikkien yritysten esimiesten, toimitusjohtaja mukaan lukien, on aihetta kiinnittää huomiota.

Kirja tarjoaa konkreettisia työkaluja ja esimerkkejä, joiden tavoitteena on tuoda esiin keskeistä juridista sisältöä, syventää asian ymmärtämistä ja saada ehkäpä aikaan ahaa-elämyksiäkin. Kirjan esimerkit ovat lähinnä korkeimman oikeuden ratkaisuja, joita on muokattu vastaamaan käsiteltyä asiaa.

Toimitusjohtaja - oikeudet, vastuut ja velvollisuudet on käytännönläheinen, selkokielinen ja innostava, jokaisen toimitusjohtajan perusteos.

OTL, KTM Matti Vilkkumaa on toiminut itsenäisenä liikkeenjohdon konsulttina ja kouluttajana noin kymmenen vuoden ajan. Tätä ennen hän on toiminut muun muassa toimitusjohtajana sekä hallinto- ja talousjohtajana eri yrityksissä useita vuosia.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.