Siirry suoraan sisältöön

The papers included in this volume deal with historical and ongoing cultural processes concerned with foor and meals in local, regional, national and transnational contexts. They also focus on issues such as food production, organic agriculture, ecological food, ethical consumption, and food marketing, and on the food choices and practoces involved in the daily organisation of food intake in the home, restaurant or public institution. How global trends affect, or even re-invent, the notion of traditional food is also discussed, as is the subject of future food consumption and the role of ecological food in that context.

Tuotekoodi
9789517656429
Paino (kg)
0.739
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi

Lysaght, Time for Food

46,10 €

Huomaa pidempi toimitusaika

Tämä kirja on hankintatuote, joten toimitusaika voi olla tavallista pidempi. Arvioitu toimitusaika on noin 1–4 viikkoa.

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.