Tietosuojalait (Pehmeäkantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 129ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
85,74

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 – 9 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä alk. 3,95 €
Nouto pakettiautomaatista alk. 3,95 €
Toimitus kotiin alk. 4,95 €
Tietosuojalait-kirjaan on koottu kattavasti keskeiset tietosuojaan liittyvät kotimaiset ja kansainväliset säädökset yksiin kansiin. Kirja on erinomainen apuväline kaikille henkilötietojen kanssa työskenteleville, ja erityisen hyvin se soveltuu tietosuojavastaavien työvälineeksi.

Miten EU:n tietosuoja-asetus vaikuttaa henkilötietojen keräämiseen ja käytön suunnitteluun sekä tietojen hyödyntämiseen ja luovuttamiseen? Kirjaan on sisällytetty laajasti voimassaolevat tietosuojasäännökset sekä uusi Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus, joka astuu voimaan vuoden 2018 keväällä.

Teos sisältää henkilötietoja koskevan yleissääntelyn lisäksi mm. sähköistä allekirjoitusta, terveystietoja ja työelämän tietosuojaa koskevat säädökset sekä viranomaisessa tapahtuvaa henkilötietojen käsittelyä ja viranomaistietojen julkisuutta koskevan sääntelyn. Kokoelma sisältää myös runsaasti oikeustapauksia ja toimituksellisia huomautuksia, jotka selventävät lainsäädäntöä lukijalle.

Säädökset on teoksessa ryhmitelty kaikkea henkilötietojen käsittelyä koskevaan yleissääntelyyn sekä lisäksi alakohtaisesti eri ammattialoja palveleviin kokonaisuuksiin. Teos tarjoaa kattavan esityksen uudesta tietosuojasääntelystä kaikille, joiden on tunnettava tietosuojalainsäädäntö työssään, kuten asiakas- ja henkilötietojen keräämisen ja käytön suunnittelusta vastaaville henkilöille sekä law and complience -asiantuntijoille.
EAN 9789513769666

Ominaisuudet

Julkaisupäivä 2016
Julkaisuvuosi 2016
Kustantaja Edita
Tekijä, kirjoittaja Pulkkinen, Otto
Sivumäärä 650
Asiasana henkilörekisterit, henkilötiedot, lainsäädäntö, tietosuoja, yksilönsuoja
ISBN-13 9789513769666
YKL 33.04
Tuoteformaatti Pehmeäkantinen kirja
Kirjan saatavuus Saatavana, hankintatuote
Kirjan toimitusaika Toimitusaika 3 - 9 arkipäivää
Kirjan kieli suomi

Takuu ja huolto

  1. Asennuspalvelut

    Laiteasennuspalvelut on tarkoitettu kotiin kuljetettaville kodinkoneille ja viihde-elektroniikan laitteille. Asennukset Prisma Verkkokaupalle suorittaa Hankinta Helmi Oy.

    Asennukset tehdään arkisin klo 9  21 välisenä aikana. Ajankohta sovitaan tilauksen toimitusajasta sovittaessa.

    Asennuksiin sisältyy

    - Laitteen asennus käyttökuntoon valmistajan asennusohjeiden ja voimassaolevien säädösten mukaan.

    - Tarvittavien kytkentöjen ja liitäntöjen tekeminen sekä sähkön kytkeytymisen tarkistus.

    - Purkaminen kuljetuspakkauksista, mahdollisten kuljetustukien poistaminen ja pakkausjätteen poisvienti.

    - Normaalista käyttökunnosta poikkeavat lisäasennukset ja -määritykset käsitetään lisätöinä, joista Hankinta Helmi Oy laskuttaa vastaanottajaa erikseen.

    Tällaisia asennuksia ovat mm. integroitavien laitteiden kalusteasennukset. Esim. astianpesukoneeseen etulevyksi asennetaan kalustelevy.

    Asennuksiin ei sisälly

    - Kiinteät asennukset tai kiinnitykset, kuten esimerkiksi kaiuttimien kiinnitykset seinään tms.

    - Läpiviennit kiinteiden rakenteiden tai kalusteiden läpi

    - Kalustemuutokset

    - Asennuksessa mahdollisesti tarvittavien kaapeleiden piilotus tai kotelointi

    - Mikäli asennuksen suorittamiseksi tarvitaan pientarvikkeita, jotka eivät ole toimitettavan laitteen mukana (esimerkiksi jatkojohtoja, kiristimiä, tiivistimiä tai kaapeleita), asentaja toimittaa ne mahdollisuuksien mukaan ja Hankinta Helmi Oy laskuttaa ne erikseen loppuasiakkaalta.

    Mikäli asennuspalveluun on huomautettavaa, on virheestä reklamoitava Prisma Verkkokaupan asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti.
  2. Poiskuljetuspalvelut

    Poiskuljetus on vain ison tuotteen kotiinkuljetuksen yhteydessä tilattava palvelu. Palvelu on tarkoitettu kuluttajilta tulevan sähkö- ja elektroniikkaromun tai kalusteromun poiskuljetukseen. Yhtä uutta laitetta vastaan voi tilata yhden vastaavan tuotteen kuljetuksen.

Lue tarkemmat tuoteryhmittäiset palvelukuvaukset täältä >

Kun ostat verkkokaupasta:

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Lue lisää »
  2. 2 Bonus ostoista jopa 5 %
  3. 3 Lisäksi S-Etukortti Visalla 0,5 % maksutapaetua.
  4. 4 Yli 100€ tilauksille ilmainen toimitus Postin pakettiautomaattiin.
  5. 5 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan. Ilmainen palautus ei koske kaikkia toimituksia, lue lisää täältä.

Ota yhteyttä
Ohjeet

Ota yhteyttä

Anna palautetta myymälään tai verkkokauppaan:
Lähetä sähköpostia ›

Myymälöiden ja verkkokaupan
asiakaspalvelun yhteystiedot ›

Ohjeet

Täältä löydät ohjeet ja vastaukset
yleisimpiin kysymyksiin:
Katso usein kysytyt kysymykset ›
Lue asiakaspalvelun ohjeet ›

© SOK

Sivukartta
Käyttöehdot

SOK

PL 1
00088 S-RYHMÄ
Y-tunnus 0116323-1

Maksutavat: