Tefal Pro Express Anti-calc Autoclean GV8461E0 höyrysilityskeskus

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
This product is currently not available.
Ei saatavilla
Saatavuus:

Tilapäisesti loppu

Toimitustavat:
Höyrysilityskeskuksella säästät aikaasi 25 % ja saat täydellisen, ammattimaisen tuloksen joka kerta. Silityskeskuksen Eco-toiminnon avulla energiaa säästyy jopa 20%. Tuotteen elinikää pidentää raudan itsepuhdistuva Autoclean-pohja, joka hylkii kankaasta lähtevää nukkaa ja likaa sekä anti-calc -kalkinkerääjä, jonka puhdistaminen käy kätevästi juoksevan veden alla.

Höyrysilityskeskus lämpenee 2 minuutissa ja siinä on 6 baarin höyrynpaine. Jatkuva, tehokas höyry tunkeutuu syvälle kankaan kuituihin ja saa aikaan nopeasti sileää jälkeä. Ison vesisäiliön ansiosta voit silittää jopa 1,5h kerralla. Höyryntuotto on 120 g/min ja lisähöyry 260 g/min. Pystyhöyrytyksen ansiosta ripustimessa olevien vaatteiden tai esim. verhojen silitys käy kätevästi.
Kontrollipaneelissa on uudelleenkäynnistyspainike sekä merkkivalot seuraaville toiminnoille: höyry valmis, täytä vesisäiliö ja suorita puhdistus. Silityskeskuksessa on automaattinen virrankatkaisu sekä johdonkelaus. Sekä virta- että höyryjohto ovat pois tieltä omissa säilytyslokeroissaan. Raudan lukitussysteemi helpottaa kuljetusta. Teho on 2200 W.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.