Top Chef Suomi -ohjelman voittajan Akseli Herlevin keittokirjaan on koottu osa kilpailussa nähdyistä ruokalajeista sekä toimivimpia reseptejä Akselin uran varrelta. Suuri osa niistä on helppoja ja nopeita valmistaa, osa vaatii hieman paneutumista - lopputulos on kuitenkin vaivan arvoinen. Kirjasa on kuusi erilaista menua, joiden mukaan voi valmistaa Top Chef -herkkuja sekä arkeen että juhlaan: - Fingerfood: pieniä naposteltavia samppanjan kanssa tarjottavaksi - Simply delicious: herkullisia lounassalaatteja ja suussa sulavia jälkiruokia - Grillibileet: eväitä tirisevän kuumalle parilalle ja sen viereen - Fastfood: nopeita mutta maistuvia ruokia kiireistä elämää viettävälle - Klassista herkuttelua: ylellisiä annoksia sunnuntaipäivällisille - Etkot: Top Chef -tasoisia tarjottavia kavereille, kun ollaan kotioloissa
Täydellä sydämellä - Top Chef - Akseli Herlevi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.