Tarjoilukirja (Pehmeäkantinen kirja)

Tarjoilukirja is rated 4.0 out of 5 by 1.
  • y_2016, m_12, d_5, h_17
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_0.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1
  • loc_fi_FI, sid_B9789519185453, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_prisma-fi
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 114ms
  • REVIEWS, PRODUCT
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
33,01
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Tarjoilukirja on tehty oppimateriaaliksi ravintola-alan perusopintoihin ammatillisen koulutuksen eri asteille. Se on kirjoitettu tämän päivän majoitus-, ravitsemis- ja suurkeittiöalan opiskelijoille ja tulevaisuuden ammattilaisille.

Kirja johdattaa selkeästi ja helppotajuisesti ravintola-alan perusteisiin ja nykypäivään. Se etenee opetuksen kulkua luontevasti tukien ammatillisten perustaitojen kautta asiakaspalvelutilanteisiin ja erityisosaamiseen. Juomien tarjoilua käsittelevässä luvussa kuvataan tavallisimmat juomaryhmät ja niiden tarjoilutavat.

"Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaille mieleenpainuvia palvelu- ja ruokaelämyksiä suomalaisissa ravintoloissa", sanovat kirjoittajat. "Erityisruokien tarjoilua ja ruoanvalmistusta ravintolasalissa koskevat luvut pyrkivät rohkaisemaan sekä opettajia että opiskelijoita omaksumaan ravintola-alan hienoja vivahteita, joita salityöskentelyssä voi toteuttaa."
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.