Talouden apuvälineet johdolle (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 203ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
51,74
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 14 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
TALOUDEN APUVÄLINEET JOHDOLLE on perusteos jokaiselle yrityksen ja yhteisön taloudesta kiinnostuneelle; niin yrittäjille, yritysjohdolle, esimiehille kuin talouden ammattilaisillekin. Kirjassa käsitellään talouden apuvälineitä päätöksenteon tueksi sekä pienen että isomman yrityksen tarpeisiin. Tarkoituksena on auttaa yrityksen ja yhteisön johtoa parantamaan taloudellisten päätösten tasoa sekä antaa varmuutta esimerkiksi hinnoittelu-, investointi- tai tuotepäätöksien tekemisessä, vaihtoehtojen vertailussa,toimintasuunnitelman laatimisessa tai seurannassa.

Kirjassa on esitetty selkeät laskentakaavat sekä laaja ja monipuolinen valikoima esimerkkejä, jotka havainnollistavat menettelytapoja ja niiden soveltamista käytännössä. Kirja antaa apuvälineitä etupäässä talouden ulottuvuuden suhteen, mutta myös muita ulottuvuuksia on otettu mukaan tarkasteluun.

TALOUDEN APUVÄLINEET JOHDOLLE keskittyy ns. sisäiseen laskentatoimeen ja valaisee toimintaa ja sen seurauksia sisäisen laskennan kannalta. Sen sijaan kirjanpitoon ja tilinpäätökseen liittyviä asioita sinänsä ei käsitellä. Tavoitteena on laajentaa apuvälineet muidenkin kuin voittoa tavoittelevien yritysten käyttöön. Tämän vuoksi kirjassa tuodaan usein esiin yritystoiminnan ja voittoa tavoittelemattoman yhteisötoiminnan samankaltaisuus.

Useimmiten yrityksissä ja yhteisöissä on käytössä aivan riittävästi informaatiota.Vähemmän sen sijaan on kykyä muuttaa informaatio sellaiseksi tiedoksi, jota tiedon käyttäjä voisi hyödyntää omassa toiminnassaan.

OTL, KTM Matti Vilkkumaa on toiminut itsenäisenä liikkeenjohdon konsulttina ja kouluttajana yli kuuden vuoden ajan. Tätä ennen hän on toiminut muun muassa toimitusjohtajana sekä hallinto- ja talousjohtajana eri yrityksissä useita vuosia. Pitkän työuransa perusteella hänellä on monipuolinen näkemys usean eri toimialan yritysten ja yhteisöjen toiminnasta käytännössä. Hänen erityisosaamisalueitaan ovat taloushallinnon lisäksi strateginen suunnittelu, johtaminen ja esimiestyö.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.