Suuri savustuskirja (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 114ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
25,90

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 – 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä alk. 0 €
Nouto pakettiautomaatista alk. 3,95 €
Toimitus kotiin alk. 4,95 €
Suuren suosion saavuttanut savustuskirja tulee nyt takaisin uusittuna ja laajennettuna - edellinen painos loppui kesken!

Savustus on ikivanha tapa kypsyttää ruokaa sekä parantaa samalla sen makua ja säilyvyyttä. Koska nykyaikaiset kylmälaitteet, pakkausteknologia ja nopeat kuljetukset mahdollistavat keskittymisen herkullisten makujen maailmaan, savustajan ei tarvitse enää pyrkiä kuivattamaan kalaa tai lihaa tarpeettomasti. Perinteisten savustimien ja menetelmien rinnalle onkin tullut valtava määrä uusia ratkaisuja, jotka tarjoavat savustusharrastajalle lähes loputtomasti kokeiltavaa.

Savustuksesta on sanottu, että se ei ole tiedettä vaan taidetta. Tämän ajattelutavan vaalijat pitävät usein vanhoja savustus-menetelmiä lyömättöminä ja väittävät, että vain avotulella synnytetty savu antaa parhaan aromin ruokaan. Erä-lehden pitkäaikai-nen avustaja Ari Manninen ei kiistä perinteen merkitystä ja arvostaa taidetta ja jopa savustusfilosofiaakin, mutta hyödyntää tieteellistä tutkimusta kehittäessään erilaisille savustimille ja elintarvikkeille parhaiten sopivia savustusmenetelmiä.

Minkälaisen savustimen ostaisin? Mitä apuvälineitä tarvitsen? Miten teen savustimestani entistä paremman? Mitkä ovat parhaat savuainekset? Miten savustan turvallisesti? Miten esikäsittelen elintarvikkeet savustettaviksi? Miten suolaaminen vaikuttaa lopputulokseen? Minkä savustustavan valitsen? Miten hallitsen savustuksen eri vaiheet? Miksi lämpötilan hallinta on niin tärkeää? Miten huollan savustusvälineeni? Onko savustettu ruoka terveellistä? Voiko savustimella tehdä muutakin kuin savustaa? Voiko ilman savustinta savustaa?

Näihin ja lukemattomiin muihin kysymyksiin löydät vastauksen tästä tähän mennessä suurimmasta Suomessa ilmestyneestä savustuskirjasta. Teos sisältää myös laajan katsauksen savustuksen historiaan ja siinä on runsaasti testattua tietoa erilaisista savustuslaitteista ja savustustavoista. Hyviä savustusvinkkejä antavat kirjoittajan lisäksi monet muut savustusharrastajat ja ammattilaiset. Kirjan lopussa on hyödyllinen savustuspäiväkirja, johon tehtyjen muistiinpanojen avulla lukija voi kehittää omia savustustaitojaan.

Olkoon käytössäsi kuinka vaatimaton tai kehittynyt savustin tahansa, voit loihtia sillä oikeita menetelmiä soveltaen todellisia herkkuja, joita myös läheisesi ja ystäväsi odottavat vesi kielellä kerta toisensa jälkeen.

Kun ostat verkkokaupasta:

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Lue lisää »
  2. 2 Bonus ostoista jopa 5 %
  3. 3 Lisäksi S-Etukortti Visalla 0,5 % maksutapaetua.
  4. 4 Yli 100€ tilauksille ilmainen toimitus Postin pakettiautomaattiin.
  5. 5 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan. Ilmainen palautus ei koske suurikokoisia toimituksia (69€).