Survival guide to finnish cuisine for businesspeople (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 192ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
24,00
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 14 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
A SURVIVAL GUIDE TO FINNISH CUISINE on syntyisin saunasta kuten kaikki muukin aito suomalaisuus.

Suomi on omalaatuinen maa kaukana pohjoisessa ahtojääalueella. Suomessa tunnetaan sauna, sisu, Sibelius, ja Nokian kännykät muttei sitä, että jääkarhuja tapaa vain harvakseltaan Helsingin kaduilta. Vaikka suomalaiset pohtivatkin, mitä muut meistä ajattelevat, ulkomaalainen matkailija otetaan aina lämpimästi vastaan.

Koska aivan kaikkea ei voi työstää löylyssä, tekijät ovat turvautuneet äärimmäisen luotettavaan empiiriseen menetelmään: syöty on, ja hyvin; Suomessahan saa maailman maukkainta ruokaa, vaikka Suomessa kaikki kasvaa hitaasti, ihmisetkin. Mutta kasvukauden runsas valo aateloi sadon maun. Sitä ehkä et vielä ole kuullutkaan, että Suomi on maailman pohjoisin omavarainen, korkean teknologian maatalousmaa.

A SURVIVAL GUIDE TO FINNISH CUISINE on kirjoitettu ja tehty ulkomaalaisten vieraiden iloksi tai kauhuksi. Kirja vastaa kursailematta, omalla tyylillään kaikkien vieraiden huulilla pyörivään peruskysymykseen: Mitä Te täällä syötte?

Vyötäröä mittailematta kirjan tekijät ovat nauttineet aamiaiseksi voissa paistettuja muikkuja Kuopion torilla, välipalaksi lörtsyjä oopperakaupungissa Savonlinnassa ja iltapäivän hiukopalaksi Lappeenrannassa järisyttävät lihapiirakat Atomi ja Vety. Kalakukkoa, rosvopaistia, poronkäristystä, pyttipannua, joulukinkkua, voileipäpöytää, hernekeittoa ja muurinpohjalettuja on kiilattu väliin ilman tai kera Marskin Ryypyn.

Syömisen ohessa on kirjattu ylös mukavilta tuntuvia ruokajuttuja, muisteltu merkkihenkilöiden ja muidenkin ruokatottumuksia ja vatsannautintoja. Ainoa asia, mitä ei ole muistettu kirjata ja präntätä kirjaan ovat reseptit. Niitä saa hakemalla hakea. Kuten arvata saattaa, tekijät voivat paksusti, ja kirjan opastusta noudattaen myös ennakkoluuloton matkailija saavuttaa yhtä syvän nirvanan.

A Survival Guide to Finnish Cuisine -kirjan takana on kokenut kolmikko: Hese Hyvärinen, Marja Nurmelin ja Timo Mäkelä.

Hese Hyvärinen, urheilutoimittaja, Makkaraklubin kunniapuheenjohtaja, tunnetaan Raavaan miehen keittokirjoistaan. Toimittaja Marja Nurmelinin käsialaa ovat mm. sellaiset keittokirjat kuin À la Carte ja Suuri suomalainen olutkirja. Yhdessä, ikään kuin harjoittelutyönään, Hese ja Marja ovat jo ehtineet vääntää suomalaisia ruokaperinteitä kunnioittaen Parhaat lihamurekkeet. Loistavasta kuvituksesta vastaa Timo Mäkelä, Puupää- hatullakin palkittu taiteilija. Timo on kuvittanut myös kaikki kolme Raavaan miehen keittokirjaa.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.