Siirry suoraan sisältöön

Prisman Asiakasomistajapäivät ke-su 17.-21.4. verkkokaupassa ja myymälöissä!

Lue lisää

Suomalaisen Jokiravun Ylistys kertoo ravun matkan kalastajien merroista juhlapöydän kunniapaikalle. Se kertoo ravunkeiton reseptin, joka on enemmän kuin valmistusohje, se kertoo myös, miksi vaiheet tehdään tietyllä tavalla. Myös ravun syömisen salat kuvataan seikkaperäisesti ja kuvien avulla - miten syödään ravusta kaikki syötävissä oleva ja mitä tehdään sillä, mitä ei voi syödä? Kirja on oivalluksia tarjoava tietopaketti ravun ystävälle, kokeneellekin herkuttelijalle sekä ammattilaisellekin. Pekka Piiparinen on keittiömestari, gourmet-ruoan ammattilainen ja erityisesti suomalaisten raaka-aineiden ja niiden logistiikan asiantuntija. Tiia Arjanne on psykologi, kirjailija ja kulinaristi.

Suomalaisen jokiravun ylistys

Asiakasomistajahinta
15,17 €

Normaalihinta 17,85 €

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.