Suomalaisen jokiravun ylistys (Pehmeäkantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 436ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
18,07

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 14 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä alk. 0 €
Nouto pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Suomalaisen Jokiravun Ylistys kertoo ravun matkan kalastajien merroista juhlapöydän kunniapaikalle. Se kertoo ravunkeiton reseptin, joka on enemmän kuin valmistusohje, se kertoo myös, miksi vaiheet tehdään tietyllä tavalla. Myös ravun syömisen salat kuvataan seikkaperäisesti ja kuvien avulla - miten syödään ravusta kaikki syötävissä oleva ja mitä tehdään sillä, mitä ei voi syödä?

Kirja on oivalluksia tarjoava tietopaketti ravun ystävälle, kokeneellekin herkuttelijalle sekä ammattilaisellekin.

Pekka Piiparinen on keittiömestari, gourmet-ruoan ammattilainen ja erityisesti suomalaisten raaka-aineiden ja niiden logistiikan asiantuntija. Tiia Arjanne on psykologi, kirjailija ja kulinaristi.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Bonus ostoista jopa 5 %
  3. 3 Lisäksi S-Etukortti Visalla 0,5 % maksutapaetua.
  4. 4 Yli 100€ tilauksille ilmainen toimitus S-ryhmän myymälään tai Postin pakettiautomaattiin.
  5. 5 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.