Suomalainen rapukirja (Kovakantinen kirja)

Suomalainen rapukirja is rated 4.0 out of 5 by 1.
Rated 4 out of 5 by from Laadukas rapuelämys Laadukkaan ensivaikutelman antava kirja. Hienot kuvat ja hyvälaatuinen taitto ja paperi. Elämyksellistä rapuasiaa, paljon muutakin kuin reseptejä tms. Itse ravunsyönnin ohjeet ja osuus lyhyehkö.
Date published: 2016-01-09
  • y_2017, m_9, d_19, h_5
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1
  • loc_fi_FI, sid_B9789526612522, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_prisma-fi
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 194ms
  • REVIEWS, PRODUCT
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
28,95

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Suomalainen rapukirja kertoo kaiken, mitä tulee tietää ravuista, ravustuksesta ja rapujen syömisestä.

Rapujen syönnin historia on pitkä, mutta niiden syöminen ei aina ole ollut yhteiskunnan eliitin makuun. Keskiajalla niitä syötiin Euroopan luostareissa paastoruokana, ja vasta paljon myöhemmin niistä tuli kuninkaiden ja yläluokan herkkua.

Tämä kirja kertoo upeiden kuvien säestyksellä rapulajeista, rapujen levinneisyydestä ja fysiologiasta, ravustuksen taktiikoista ja tekniikoista, rapujen säilytyksestä, keittämisestä, tarjoilusta, rapujuhlien järjestämisestä, rapuruoista ja -juomista sekä rapujen syömisen etiketistä - rapulaulujakaan unohtamatta.

Juha Jormanainen (s. 1957) on eräkirjailija ja ammattivalokuvaaja. Hän harrastaa kypsiä viinejä sekä ruoanlaittoa. Jormanainen on kirjoittanut ja kuvittanut yli kolmekymmentä tietokirjaa.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.