Sött och nött (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 128ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
15,97
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Basilikarulltårta i bersån? Champagnemuffins eller kanske citronkringlor till eftermiddagsteet? Fläderzabaione eller rabarber- och kanelglass som efterrätt? Receptsamlingen för sötsugna är fantasifull, fräsch och lockande. Här finns efterrätter, kalasmat och svaret i de där stunderna då det plötsligt behövs nåt gott. Karin Erlandssons inspirerande texter om sommarbesök på loppmarknader, ställena där hennes idéer tar form, ramar in och får boken att andas varm sommareftermiddag.

JORDGUBBAR MED CITRONKRISP
2 dl valfria, hackade nötter
½ dl havregryn
40 g smör
½ - 1 dl råsocker
skalet av en (ekologisk) citron
4 dl skivade jordgubbar
2 dl vispgrädde
Hacka nötterna.

Tvätta citronen och riv av skalet på ett rivjärn (se till att inte få det vita med). Smält smöret i en stekpanna. Tillsätt socker, hackade nötter, citronskal och havregryn och bryn under omrörning ett par minuter. Häll massan på ett bakplåtspapper och låt stelna. Det tar ungefär en timme och kan göras dagen innan om man vill förbereda desserten. Vispa grädden. Bryt krispet i grova bitar. Varva skivade jordgubbar, grädde och citronkrisp i skålar innan servering.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.