Siirry suoraan sisältöön

Vuodesta 2004 on näyttelyissä nimitetty Suomen paras kypsytetty juusto ja Suomen paras tuorejuusto. Voittajilla on oikeus käyttää Suomen paras-merkki kaksi vuotta tai seuraavaan kilpailunäyttelyyn. Från 2004 har man utsett Finlands Bästa mognade ost och Finlands Bästa färskost. Vinnarna har rätt att använda Suomen paras märket i två år eller till nästa tävlingsutställning. Suomessa on emmentalin valmistus onnistunut erinomaisesti, ensin Sveitsista tulleiden juustomestarien ansiosta ja sitten täällä kehitettyjen valmistusmenetelmien turvin. Satavuotias Suomen Juustonvalmistajain Yhdistys on omalla tavallaan vaikuttanut suomalaisen emmentalin ja muitten kotimaisten juustojen hienoon laatuun. Finland ligger, beträffande emmentalostframställning, ett långt steg framom alla andra, inte minst track vare de schweiziska ostmärtare som startade tillverkningen i vårt land och senare även genom de här utvecklade tillverkningsmetoderna. Fundraåriga Finlands Ostberedareförening har på sitt sätt bidragit till den finländska emmentalerns och de andra inhemska ostarnas goda kvalitet.

Tuotekoodi
9789529276844
Paino (kg)
0.488
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi

Wallen, Sata vuotta juuston merkeissä

38,40 €

Huomaa pidempi toimitusaika

Tämä kirja on hankintatuote, joten toimitusaika voi olla tavallista pidempi. Arvioitu toimitusaika on noin 1–4 viikkoa.

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.