Säilö & kokkaa (Kovakantinen kirja)

Säilö & kokkaa is rated 5.0 out of 5 by 3.
Rated 5 out of 5 by from Paras kirja monipuolisista antimista luonnosta ja kotipuutarhasta Erittäin innostava kirja jossa hyviä ja maukkaita, meheviä ohjeita. Monipuolinen kaikkiaan ja erittin hyviä ohjeita. Kirja on niemensä veroinen.
Date published: 2016-09-08
Rated 5 out of 5 by from Hyvä kirja kaikkeen säilöntään! Erittäin hyviä ohjeita säilöntään, hyviä vinkkejä ja maukkaan kuuloisia reseptejä! Kirja on selkeä lukea ja kauniit kuvat lisäävät mielenkiintoa.
Date published: 2016-09-23
Rated 5 out of 5 by from Vihdoinkin Tätä on odotettu. Säilönnästä herkullinen kirja ja upeat kuvat!
Date published: 2016-08-06
  • y_2018, m_6, d_23, h_6
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_3
  • loc_fi_FI, sid_B9789522912664, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_prisma-fi
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 163ms
  • REVIEWS, PRODUCT
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
21,90

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä alk. 0 €
Nouto pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Neljä vuodenaikaa ovat suomalaisille rikkaus, mutta kokille ne ovat haaste. Miten saada kesän herkät, vivahteikkaat ja muhkeat maut lautaselle ympäri vuoden?

Tämä kahden mestarikokin kirja venyttää sesonkiherkkujen satokautta koko kalenterivuoden mittaiseksi ja nostaa maut uudelle tasolle. Perinteiset ja modernit säilöntäohjeet sekä innostavat reseptit, jotka opastavat omista säilykkeistä kokkaamiseen ympäri vuoden, tekevät tästä kirjasta kotikokin aarreaitan.

Kirja perehdyttää mm. kuivaamiseen, suolaamiseen, kellarointiin, etikkaan säilömiseen, rasvaan säilömiseen, hapattamiseen, hilloamiseen, mehustamiseen sekä alkoholiin säilömiseen. Lisäksi esitellään erikoisempia menetelmiä, kuten veteen ja maahan säilöminen.

Ilkka Isotalo on palkitun tamperelaisen Ravintola C:n ravintoloitsija-keittiömestari, joka on tehnyt herkeämättä työtä paremman ja puhtaamman suomalaisen ruoan puolesta. Santeri Vuosara on tamperelainen gastronomian sekatyömies, kokki ja yrittäjä, jonka järjestyksessään viides kirja tämä teos on. Kirjan lumoavat kuvat on ottanut tamperelainen valokuvaaja Anna-Liisa Nikus.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Bonus ostoista jopa 5 %
  3. 3 Lisäksi S-Etukortti Visalla 0,5 % maksutapaetua.
  4. 4 Yli 100€ tilauksille ilmainen toimitus S-ryhmän myymälään tai Postin pakettiautomaattiin.
  5. 5 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.