+ / - Hover over image to Zoom

Säilö & kokkaa (Kovakantinen kirja)

Säilö & kokkaa is rated 5.0 out of 5 by 3.
Rated 5 out of 5 by from Paras kirja monipuolisista antimista luonnosta ja kotipuutarhasta Erittäin innostava kirja jossa hyviä ja maukkaita, meheviä ohjeita. Monipuolinen kaikkiaan ja erittin hyviä ohjeita. Kirja on niemensä veroinen.
Date published: 2016-09-08
Rated 5 out of 5 by from Hyvä kirja kaikkeen säilöntään! Erittäin hyviä ohjeita säilöntään, hyviä vinkkejä ja maukkaan kuuloisia reseptejä! Kirja on selkeä lukea ja kauniit kuvat lisäävät mielenkiintoa.
Date published: 2016-09-23
Rated 5 out of 5 by from Vihdoinkin Tätä on odotettu. Säilönnästä herkullinen kirja ja upeat kuvat!
Date published: 2016-08-06
  • y_2020, m_2, d_18, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.5
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_3
  • loc_fi_FI, sid_B9789522912664, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_prisma-fi
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 129ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Verkkokaupassa:
21,90

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 2 – 4 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä alk. 3,95 €
Nouto pakettiautomaatista alk. 3,95 €
Toimitus kotiin alk. 4,95 €
Neljä vuodenaikaa ovat suomalaisille rikkaus, mutta kokille ne ovat haaste. Miten saada kesän herkät, vivahteikkaat ja muhkeat maut lautaselle ympäri vuoden?

Tämä kahden mestarikokin kirja venyttää sesonkiherkkujen satokautta koko kalenterivuoden mittaiseksi ja nostaa maut uudelle tasolle. Perinteiset ja modernit säilöntäohjeet sekä innostavat reseptit, jotka opastavat omista säilykkeistä kokkaamiseen ympäri vuoden, tekevät tästä kirjasta kotikokin aarreaitan.

Kirja perehdyttää mm. kuivaamiseen, suolaamiseen, kellarointiin, etikkaan säilömiseen, rasvaan säilömiseen, hapattamiseen, hilloamiseen, mehustamiseen sekä alkoholiin säilömiseen. Lisäksi esitellään erikoisempia menetelmiä, kuten veteen ja maahan säilöminen.

Ilkka Isotalo on palkitun tamperelaisen Ravintola C:n ravintoloitsija-keittiömestari, joka on tehnyt herkeämättä työtä paremman ja puhtaamman suomalaisen ruoan puolesta. Santeri Vuosara on tamperelainen gastronomian sekatyömies, kokki ja yrittäjä, jonka järjestyksessään viides kirja tämä teos on. Kirjan lumoavat kuvat on ottanut tamperelainen valokuvaaja Anna-Liisa Nikus.
EAN 9789522912664
Julkaisupäivä 2016
Julkaisuvuosi 2016
Alanimeke Herkullisia makuja ympäri vuoden
Kustantaja Docendo
Tekijä, kirjoittaja Isotalo, Ilkka, Vuosara, Santeri
Valokuvaaja Nikus, Anna-Liisa
Sivumäärä 171
Asiasana hapattaminen, hillot, kuivaus, mehut, pakastus, savustus, sokerisäilöntä, suolaus, säilykkeet, säilöntä
ISBN-13 9789522912664
YKL 68.21
Tuoteformaatti Kovakantinen kirja
Kirjan toimitusaika Toimitusaika 2 - 4 arkipäivää
Kirjan saatavuus Saatavana, varastotuote
Kirjan kieli suomi
Ota yhteyttä
Ohjeet

Ota yhteyttä

Anna palautetta myymälään tai verkkokauppaan:
Lähetä sähköpostia ›

Myymälöiden ja verkkokaupan
asiakaspalvelun yhteystiedot ›

Ohjeet

Täältä löydät ohjeet ja vastaukset
yleisimpiin kysymyksiin:
Katso usein kysytyt kysymykset ›
Lue asiakaspalvelun ohjeet ›

© SOK

Sivukartta
Käyttöehdot

SOK

PL 1
00088 S-RYHMÄ
Y-tunnus 0116323-1

Maksutavat: