Saariselkä-Kiilopää ulkoilukartta, 1:50 000 (Muu painettu aineisto)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
15,90
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €

Katso tuotteen hinta Valitse myymälä

Myymälässä

Ulkoilukartta Saariselkä-Kiilopää kattaa Urho Kekkosen kansallispuiston länsiosan, Sompion luonnonpuiston, Tankavaaran sekä Saariselän matkailukeskuksen lähialueineen. Kartan mittakaava on 1:50 000 (1 cm kartalla = 500 m maastossa).

Kätevän kokoinen yhdelle puolelle painettu ulkoilukartta kattaa suositun Urho Kekkosen kansallispuiston helposti saavutettavan länsiosan yhdellä lehdellä. Mukana on Saariselän matkailukeskuksen lähialueen reitistö, Kiilopää ja muut Raututunturit, Suomujoen yläjuoksu sekä Nattasten alue. Kartta soveltuu erityisesti retkeilyyn jalan tai hiihtäen. Lisäksi mukana ovat pyöräreitit ja moottorikelkkareitit.

Kartan pohjana on Maanmittauslaitoksen maastokartta, jonka päälle on merkitty runsaasti retkeilijöitä ja matkailijoita palvelevaa tietoa, kuten erilaiset reitit välimatkoineen, tuvat, laavut, ruokailu- ja majoituspaikat sekä nähtävyyksiä.

Kartan reunukseen on koottu kaikkien Metsähallituksen ylläpitämien alueen tupien koordinaatit, jotka auttavat GPS-laitteen kanssa retkeileviä löytämään perille. Kartta soveltuukin hyvin GPS-paikantimen kanssa käytettäväksi. Lisäksi reunukseen on painettu tiedot erannosta ja kartan koordinaattijärjestelmästä (YKJ). Kartalla on myös ETRS-TM35FIN-koordinaattiruudusto.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.