Ruokapalveluja kehittämässä (Pehmeäkantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 147ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
53,52
Saatavuus:

Toimitusaika 7 - 22 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Ruokapalvelujen kehittäminen on jatkuvaa. Vastataan asiakkaiden tarpeisiin, tuotetaan palveluja tehokkaasti ja taloudellisesti laatukriteerit täyttäen, kehitetään palvelujärjestelmää ja organisaatiota ja varmistetaan työpaikan houkuttelevuus. Palveluliiketoiminnan YAMK-opinnäytetyöt tarjoavat työvälineitä ruokapalvelujen kehittämiseen. Ruokapalvelujärjestelmän suunnittelua on alan kehittäminen ravitsemuspassin ja kansainvälistymisen avulla. Toiminnan suunnittelussa valitaan ruoanvalmistusmenetelmä ja siirrytään toimintolaskentaan. Tuotevalikoimaa hallitaan systemaattisella tuotekehityksellä ja toimivalla ravintosisältölaskennalla. Tuotannon ja palvelun suunnittelussa ratkaisukeskeinen menetelmä ja Sapere-pedagoginen ruokalista voivat auttaa. Ruokapalvelun toteutuksessa on tärkeää ymmärtää aterian merkitys asiakkaille. Kirja on tarkoitettu ruokapalvelujen kehittäjille, jotka voivat poimia tästä kokemuksia ja työvälineitä omaan työhönsä.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.