Ruoka

Prisma ruokakauppana

Edullista ruokaa – ihan joka päivä

Hyvä mutta halpa

Prismojen laaja, parhaimmillaan yli 20 000 tuotteen valikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan. Ja mikä parasta: mitä tahansa omaan ostoskoriisi kuuluukin, se löytyy Prismasta aina kilpailukykyiseen hintaan. S-Etukortilla kertyviä Bonuksia unohtamatta.

Helppoa ostamista

Arjen tärkeät tuotteet ja juhlahetkien herkut. Ne kaikki löytyvät Prisman laajoista valikoimista. Prismassa hoidat ostokset helposti: kaikki tarvittava löytyy saman katon alta. Tilavat pysäköintialueet, leveät käytävät ja selkeä hyllyjärjestys tekevät ostostenteosta helppoa – myös perheen pienimpien kanssa.

Sujuvaa suunnittelua

Hyvin suunniteltu on jo puoliksi pöydässä. Foodie.fi -palvelussa voit tutustua kaikkien S-ryhmän ruokakauppojen valikoimiin tuote- ja hintatietoineen. Löydät palvelusta myös oman Prismasi. Foodiessa voit tehdä ostoslistan, joka noudattaa oman myymäläsi hyllyjärjestystä ja on käytössäsi myös älypuhelimessasi Foodie.fi –sovelluksessa. Lisätietoa Foodie.fi-palvelusta saat täältä tai Foodien verkkopalvelusta.

Prisma aina taskussasi – lataa ilmainen Foodie mobiilisovellus:

Android iPhone Windows

Voit ostaa ruokaa verkosta noutopisteisiin Prisma Kaari Kannelmäestä Helsingissä ja Prisma Lielahdesta Tampereella. Foodie.fi:stä näet myös S-ryhmän ruoan verkkokaupan saatavuuden muualla Suomessa.

Seuraa meitä Facebookissa!

Prisman Facebook-sivun tykkääjänä saat uuden ruokaohjeen viikoittain: julkaisemme ruoka-aiheisen päivityksen joka torstai. Tutustu Prisman Facebook-sivuun.

Inspiraatiota ruoanlaittoon

Yli 4 000 ruokareseptiä ja menuehdotuksia. Maistuvimmat liharuoat, salaatit, keitot, kala- ja kasvisherkut sekä kakut ja muut leivonnaiset. Ohjeita ruoanlaittoon ja ravitsemukseen. Vinkkejä ja vertailuita valintojen tueksi. Tämän kaiken löydät Yhteishyvä Ruoka -sivustolta.

Sivun alkuun