Ruoka - tie sydämeen vie Prisman kautta

Prismojen laaja, parhaimmillaan yli 20 000 tuotteen valikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan. Mitä tahansa omaan ostoskoriisi kuuluukin, löydät sen Prismasta aina kilpailukykyiseen hintaan. Unohtamatta tietysti Bonuksia, joita kerrytät S-Etukorttia vilauttamalla. Eikun ostoksille! Ruoan verkkokauppaan pääset tästä »

 

Prisma aina taskussasi - lataa ilmainen Foodie-sovellus!

Android • iPad • iPhone • Windows

 

Inspiraatiota ruoanlaittoon

Yhteishyvästä löydät yli 4000 reseptiä ja menuehdotuksia sekä ohjeita ruoanlaittoon ja ravitsemukseen. Kun valinnanvaikeus iskee, vinkit ja vertailut auttavat!

Tutustu Yhteishyvään »

Foodie.fi – Ruoan verkkokauppa

Mitä tänään ruoaksi? Foodie.fi antaa ideoita päivittäiseen ruoanlaittoon ja auttaa ruokaostosten suunnittelussa ja valmistamisessa. Foodien mobiilisovellus on ilmainen, ja voit käyttää sitä verkossa, tabletilla tai älypuhelimella.

Ruoan verkkokauppaan pääset tästä »

Kuukauden satokausituotteet

Löydä ruokapöytääsi joka kuukausi parhaat kasvikset satokausikalenteristamme. Katso myös herkulliset reseptit, joissa voit käyttää aina tuoreimpia tuotteitamme!

Siirry Satokausikalenteriin tästä » 

Ruoka Kalevala

Mitä ruokapöydissämme syödään? S-ryhmä on koonnut ruokatarinoita yhteen Marttaliiton ja Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kanssa. Tavoitteena on kerätä 100 000 tarinaa, jotka taltioidaan SKS:n arkistoon.

Käy pöytään ja kerro tarina »