Ruoanvalmistuksen käsikirja (Kovakantinen kirja)

Ruoanvalmistuksen käsikirja is rated 4.5 out of 5 by 2.
Rated 5 out of 5 by from Tärkeä oppikirja joka löytyi verkkopalvelusta heti! Erittäin monipuolinen teos. Kirja on korkealaatuinen kovakantinen oppikirja jota voi käyttää taloudessa ruuanlaittoon muutenkin. Tärkeät perusohjeet ja vielä enemmänkin tästä käsikirjasta löytyy.
Date published: 2015-09-12
Rated 4 out of 5 by from Tarpeellinen hankinta Erittäin hyvä oppikirja.
Date published: 2015-09-13
  • y_2017, m_2, d_25, h_7
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_0.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_2
  • loc_fi_FI, sid_B9789526329307, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_prisma-fi
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 191ms
  • REVIEWS, PRODUCT
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
71,18
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Ruoanvalmistuksen käsikirja perehdyttää lukijansa ruoanvalmistuksen perusteisiin. Tuhti tietopaketti on suunnattu kokin ammatillisiin perusopintoihin ja se sopii myös ammattilaisten käsikirjaksi.

Kirja tutustuttaa:

· toimialaan
· raaka-aineiden käsittelyyn ja käyttöön
· ruoanvalmistusmenetelmiin
· laitteisiin ja välineisiin
· työprosessien taloudelliseen hallintaan
· monipuoliseen reseptiikkaan.

Kokin osaamiseen kuuluu myös hyvä laskutaito ja siksi kirjan reseptiikkaa ei ole vakioitu tietylle henkilömäärälle vaan raaka-aineiden tai ruoan määrät pitää laskea. Kirjan ruokaohjeet ovat esimerkkejä erilaisista tavoista käyttää raaka-aineita ja valmistusmenetelmiä.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.