Rohkeus ratkaisee (Kovakantinen kirja)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
22,30
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Haastava mutta helppolukuinen kirja korostaa, että jokaisen uskovan pitäisi olla niin rohkea, että hän puuttuu jollakin tavoin maailman epäoikeudenmukaisuuteen. Haugen on sitä mieltä, että uskovat eivät tiedä, miten toteuttaa Jesajan kirjan 1. luvun 17. jaetta: "Opetelkaa tekemään hyvää, tavoitelkaa oikeudenmukaisuutta, puolustakaa sorrettua, hankkikaa orvolle oikeus, ajakaa lesken asiaa."

Mikä meitä pidättelee? Haugen uumoilee, että joko emme tiedä, miten auttaa kärsiviä, tai sitten keskitymme liikaa pysyttelemään itse "turvassa". Voihan työskentely sorrettujen ja vähäosaisten hyväksi vaarallisissa paikoissa maksaa jopa auttajan hengen.

Toisaalta jokainen kaipaa kiihkeästi tarkoitusta ja sisältöä elämäänsä. Haugen väittää, että joskus sen onkin tarkoitus löytyä vaikeasta, jopa vaarallisesta kutsumuksesta. Mutta kun ihminen on löytänyt todellisen kutsumuksensa ja voi silloin toteuttaa todellista minuuttaan, hän ei enää piittaa edes turvallisuudestaan. Kirjassa on esimerkkejä henkilöistä, jotka ovat luopuneet omasta turvallisuudestaan voidakseen edistää oikeudenmukaisuuden toteutumista.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.