Huoltokatko

Ostaminen on tilapäisesti pois käytöstä huoltotöiden vuoksi.

Myymälöiden saatavuus ja palvelutiedot ovat käytössäsi päivityksen aikana.

Remington HC5550 Pro Power kotiparturi

Remington HC5550 Pro Power kotiparturi

Tilapäisesti loppu
Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Rated 3,8 out of 5 by 6 reviewers.
Rated 4 out of 5 by Näin säästät parturikuluissa Meillä jo toinen samanlainen käytössä. Ensimmäisestä hajosi leikkauspäät, mutta silti päädyimme samaan malliin. Hyväksi todettu. 4. toukokuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Olen yllättynyt tuotteen toimivuudesta Olen yllättynyt tuotteen toimivuudesta omassa päässäni sillä tukkani on hyvin tuuhea ja paksu. Erittäin hiljainen ja tehokas moottori leikkaa tukan kuin tulan. 25. elokuuta 2014
Rated 4 out of 5 by Hyvä ostos Aiemmin käyttämääni kotiparturiin verrattuna leikkasi huomattavasti paremmin lapseni paksuja hiuksia. Quick Wash -ominaisuus on kätevä käytössä. Lataus riitti hyvin vaativan hiustenleikkauksen ajan. 4. elokuuta 2014
Rated 4 out of 5 by Perus laite jokaiseen kotiin Muutaman kerran vasta käytössä ja toimii hyvin. Terää joutuu puhdistaa useasti leikkauksen aikana ja se pitäisi suunnitella paremmin jotta hiukset tippuisivat pois kunnolla. 15. heinäkuuta 2014
Rated 2 out of 5 by Älä tiputa lattialle. Yhden kerran käytön jälkeen voisin sanoa että ihan hyvä ja toimiva laite, mutta kun otin sen toisen kerran laatikosta leikkuuta varten lipsahti se näpeistä parketille josta seurasi se että sen kuori aukesi ja ja yksi kuoren kiinnitysklipsu katkesi!!! Kyllähän se vielä toimii, mutta aika heikko rakenteinen kapistus kumminkin, kuten nykyään kaikki. Eli aika varovainen saa tämänkin laitteen kanssa olla. 5. heinäkuuta 2014
Rated 4 out of 5 by Näppärä hiustenleikkuri Menee pieneen tilaan, ei ylimääräisiä tarvikkeita mukana, helppokäyttöinen, istuu käteen hyvin, helppo pitää puhtaana 26. joulukuuta 2013
  • 2016-10-24 T09:32:37.911-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_6, tr_6
  • loc_en_US, sid_00020710957, prod, sort_default

2-in-1: hiuksille ja parralle. Leikkaa kaksi kertaa tehokkaammin (vs. aiempi Remington-valikoima). Erinomainen teho leikata kaikenlaista hiusta, mukaanlukien afro- ja karibialainen hiustyyppi. Voidaan käyttää kuivaan tai märkään tukkaan. Pro Power -moottori. Mahdollisuus lisätä kierroksia tarvittaessa. Quick Wash -ominaisuus: helppo puhdistaa juoksevan veden alla. USB-latausmahdollisuus. Ohennustoiminto. Titanium-päällysteiset terät: itsestään teroittuvat. 2 kampaosaa ja 15 lukittavaa pituutta (1–42 mm). Kampaosa sänkiparran tasaamiseen, 1,5 mm. Laitteesta saa pitävän otteen. Ladattava/verkkokäyttöinen. Jopa 40 min johdotonta ajoaikaa.

Tuoteinfo:

Remington esittelee teholtaaan ja suorituskyvyltään vertaansa vailla olevat hiustenleikkurit. Uusi Pro Power -tuotesarja tarjoaa ylivoimaiset leikkuuominaisuudet leikkaamalla kaksi kertaa tehokkaammin! Pro Power -moottorin suorityskyky on optimaalinen, ja kone leikkaa merkittävästi enemmän hiuksia joka vedolla hiustyypistä riippumatta: märkänä tai kuivana. Quick Wash -järjestelmän ansiosta terät on helppo puhdistaa. Voit huuhdella ne kätevästi juoksevan veden alla. Painamalla laitteen sivuista, terä liukuu hitaasti ylöspäin. Kiitos ainutlaatuisen USB-ominaisuuden voit ladata hiustenleikkurisi helposti myös matkoilla, vaikka suoraan tietokoneella. Kampaosat 1-42 mm, jokaiselle sopiva leikkuupituus!

Ominaisuudet

EAN 4008496652464
Takuutieto TAKUU 3 VUOTTA/GARANTI 3 ÅR
Käyttöaika (min) 40
Malli HC5550
Pituusasetusten lkm 15
Latausaika (min) 960
Takuu TAKUU 3 VUOTTA/GARANTI 3 ÅR
Mukana tulevat tarvikkeet 2 kampaosaa
Virtalähde Akku, Sähköverkko
Pituusväli (mm) 1-42 mm
Tyyppi Hiustenleikkuukoneet
Ladattava Kyllä
Latausteline Ei
Vesipestävä Kyllä
Syvyys (cm) 4
Paino (g) 245
Korkeus (cm) 18.5
Leveys (cm) 4.5
Väri Musta
Muut ominaisuudet Remington esittelee teholtaan ja suorituskyvyltään vertaansa vailla olevat hiustenleikkurit. Uusi Pro Power -tuotesarja tarjoaa ylivoimaiset leikkuuominaisuudet leikkaamalla kaksi kertaa tehokkaammin! Pro Power -moottorin suorityskyky on optimaalinen ja kone leikkaa merkittävästi enemmän hiuksia joka vedolla hiustyypistä riippumatta: märkänä tai kuivana. Quick Wash -järjestelmän ansiosta terät on helppo puhdistaa. Voit huuhdella ne kätevästi juoksevan veden alla. Painamalla laitteen sivuista terä liukuu hitaasti ylöspäin. Kiitos ainutlaatuisen USB-ominaisuuden voit ladata hiustenleikkurisi helposti myös matkoilla, vaikka suoraan tietokoneella. Kampaosat 1-42 mm, jokaiselle sopiva leikkuupituus!

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä

Prisman verkkokaupan kautta ostettaville kodinkoneilla ja viihde-elektroniikan tuotteille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

1. Asennuspalvelut

Laiteasennuspalvelut on tarkoitettu kotiin kuljetettaville kodinkoneille ja viihde-elektroniikan laitteille. Asennukset Prisma Verkkokaupalle suorittaa Info Care.

Asennukset tehdään arkisin klo 9 – 21 välisenä aikana. Ajankohta sovitaan tilauksen toimitusajasta sovittaessa.

Asennuksiin sisältyy

- Laitteen asennus käyttökuntoon valmistajan asennusohjeiden ja voimassaolevien säädösten mukaan.
- Tarvittavien kytkentöjen ja liitäntöjen tekeminen sekä sähkön kytkeytymisen tarkistus.
- Purkaminen kuljetuspakkauksista, mahdollisten kuljetustukien poistaminen ja pakkausjätteen poisvienti.
- Normaalista käyttökunnosta poikkeavat lisäasennukset ja -määritykset käsitetään lisätöinä, joista InfoCare laskuttaa vastaanottajaa erikseen. Tällaisia asennuksia ovat mm. integroitavien laitteiden kalusteasennukset. Esim. astianpesukoneeseen etulevyksi asennetaan kalustelevy.

Asennuksiin ei sisälly

- Kiinteät asennukset tai kiinnitykset, kuten esimerkiksi kaiuttimien kiinnitykset seinään tms.
- Läpiviennit kiinteiden rakenteiden tai kalusteiden läpi
- Kalustemuutokset
- Asennuksessa mahdollisesti tarvittavien kaapeleiden piilotus tai kotelointi
- Mikäli asennuksen suorittamiseksi tarvitaan pientarvikkeita, jotka eivät ole toimitettavan laitteen mukana (esimerkiksi jatkojohtoja, kiristimiä, tiivistimiä tai kaapeleita), asentaja toimittaa ne mahdollisuuksien mukaan ja InfoCare laskuttaa ne erikseen loppuasiakkaalta.

Tarkemmat kuvaukset tuoteryhmittäisistä asennuspalveluista löytyvät kohdasta 3.

Mikäli asennuspalveluun on huomautettavaa, on virheestä reklamoitava Prisma Verkkokaupan asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti.

2. Poiskuljetuspalvelut

Poiskuljetus on vain ison tuotteen kotiinkuljetuksen yhteydessä tilattava palvelu.

Palvelu on tarkoitettu kuluttajilta tulevan sähkö- ja elektroniikkaromun tai kalusteromun poiskuljetukseen.

Yhtä uutta laitetta vastaan voi tilata yhden vastaavan tuotteen kuljetuksen

Lue tarkemmat tuoteryhmittäiset palvelukuvaukset täältä >


Huom. Prisma verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 65 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.
Huom! Myymälänouto ei
ole aina mahdollinen isoille tuotteille. Esim. kuntokeskukset ja
vastaavat. Myymälänouto toimituksen maksimimitat
80 cm x 180 cm x 80 cm & 35 kg.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto Postin pakettiautomaatista
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan
postin pakettiautomaattiin yli 65 € ostoista. Huomaathan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole automaattia. Pakettiautomaatti paketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin
(suuret tuotteet)

Toimituskulut 49,00 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuoteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kuntoilulaitteet ja vastaavat.
Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.

Maksutavat

Prisman verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Danske Bank ja LähiTapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.


Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
LähiTapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Prisma verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.

Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun