Ravintolatyön ergonomia ja apuvälineet (Pehmeäkantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 169ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
5,14

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 14 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Hyvällä ergonomialla edistetään työn sujuvuutta ja vähennetään haitallista kuormittumista. Työskentely ravintolassa on monipuolista ja vaihtelevaa. Ravintolassa työskentelee useita eri ammattihenkilöitä, kokkeja, tarjoilijoita ja baarimestareita. Ravintolatyössä tarvitaan hyvää fyysistä työkykyä sekä asiakaspalvelutaitoja. Hyvään ammattitaitoon kuuluu myös työn ergonomian hallinta. Tyypillisiä kuormitustekijöitä ovat seisominen, käveleminen, nostaminen ja kantaminen, hankalat työasennot sekä kiire.

Tässä oppaassa käsitellään ravintolatyön keskeisiä työtehtäviä ergonomian näkökulmasta. Opas soveltuu uuden työntekijän perehdyttämiseen ja kertaukseksi ravintolatyön ammattilaisille, työnopastajille ja esimiehille.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.