Ravintolakokista mestariksi (Pehmeäkantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 224ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
59,48
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Ravintolakokista mestariksi -kirja syventää ruoanvalmistuksen ammattiosaamista. Kirja sopii hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammatillisiin opintoihin. Lisäksi se sopii aikuisopiskeluun, ammattikorkeakoulujen kertausmateriaaliksi ja ammattilaisille käsikirjaksi.

Kirja johdattaa lukijansa ruoanvalmistuksen vaativampiin menetelmiin ja antaa syventävää gastronomista tietämystä.

Kirja sisältää:
- ammattiteoriaa
- haasteellisia ruoanvalmistusmenetelmiä
- saliruoanvalmistusta
- menyysuunnittelua
- monipuolisia ruokaohjeita
- annos- ja työvaihekuvia.

Ruoanvalmistuksen lähtökohtana on, että kaikki työvaiheet tehdään alusta alkaen itse. Kirjan ruokalajit on valittu siten, että mahdollisimman monet erilaiset valmistusmenetelmät tulisivat esille.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.