Ravintolakokin käsikirja (Pehmeäkantinen kirja)

Ravintolakokin käsikirja is rated 5.0 out of 5 by 4.
  • y_2016, m_12, d_5, h_22
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_0.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_4
  • loc_fi_FI, sid_B9789526323220, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_prisma-fi
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 115ms
  • REVIEWS, PRODUCT
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
57,53
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Ravintolakokin käsikirja perehdyttää lukijansa ruoanvalmistuksen perusteisiin, ravintola-alan yleisiin ruokalajeihin ja klassikoihin. Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammatillisiin perusopintoihin. Kirjan lähtökohtana on, että kaikki ruokalajit valmistetaan alusta alkaen itse.

Kirja sisältää:

perusruoanvalmistuksen reseptiikkaa
ammattiteoriaa
ammattikielisanaston
ruoanvalmistusmenetelmiä
runsaasti annos- ja työvaihekuvia.

Kirjan reseptiikkaa ja työohjetta selittävä kuvitus helpottaa oppimista. Ruokalajien nimet on käännetty ranskaksi, mikä tukee ruokalistakielen opiskelua. Kirja on jäsennelty gastronomisen järjestyksen sekä opetusjärjestyksen mukaan.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.