Ravintolakokin käsikirja (Pehmeäkantinen kirja)

Ravintolakokin käsikirja is rated 5.0 out of 5 by 4.
Rated 5 out of 5 by from Erittäin hyvä ostos Pidän kirjaa erinomaisena. Olen käyttänyt sitä erittäin paljon työssäni ennen eläkkeelle siirtymistä. Nyt halusin vielä itselleni uuden painoksen. Suosittelen sekä ammattilaisille että ruoanvalmistuksesta muutenkin kiinnostuneille.
Date published: 2015-01-19
Rated 5 out of 5 by from Täydellisesti onnistunut tilaus! Tilaaminen kotisohvalta helppoa Tuote oli juuri se, mitä pitikin Hinta edullisempi kuin liikkeessä Nopea toimitus Nouto Postiautomaatista kätevää Kaikin puolin hyvin toiminut tilaus! Suosittelen lämpimästi :)
Date published: 2015-08-26
Rated 5 out of 5 by from Ravintolakokin käsikirja Todella hyvä, selkeä ja tehokas apu opiskeluun. Suosittelen lämpimästi
Date published: 2015-02-02
Rated 5 out of 5 by from Hyvä ostos Erittäin hyvä perusteos alaa opiskeleville
Date published: 2015-04-01
  • y_2017, m_4, d_24, h_9
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_4
  • loc_fi_FI, sid_B9789526323220, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_prisma-fi
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 137ms
  • REVIEWS, PRODUCT
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
59,48

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Ravintolakokin käsikirja perehdyttää lukijansa ruoanvalmistuksen perusteisiin, ravintola-alan yleisiin ruokalajeihin ja klassikoihin. Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammatillisiin perusopintoihin. Kirjan lähtökohtana on, että kaikki ruokalajit valmistetaan alusta alkaen itse.

Kirja sisältää:

perusruoanvalmistuksen reseptiikkaa
ammattiteoriaa
ammattikielisanaston
ruoanvalmistusmenetelmiä
runsaasti annos- ja työvaihekuvia.

Kirjan reseptiikkaa ja työohjetta selittävä kuvitus helpottaa oppimista. Ruokalajien nimet on käännetty ranskaksi, mikä tukee ruokalistakielen opiskelua. Kirja on jäsennelty gastronomisen järjestyksen sekä opetusjärjestyksen mukaan.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.