Projektinjohtourakka (Pehmeäkantinen kirja)

+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
51,74
Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Tämä kirja keskittyy projektinjohtourakan erityispiirteisiin, sopimustekniikkaan ja käytännön ongelmakohtiin. Kirjan kirjoittaja, asianajaja, diplomi-insinööri Emma Niemistö selvittää työkokemuksensa ja rakennusalan oikeuskäytännön pohjalta projektinjohtourakointia koskevia tulkintalinjauksia. Erityisessä tarkastelussa ovat projektinjohtorakentamisessa ongelmallisina pidetyt vastuukysymykset ja menettelytavat.

Uudenmuotoiset yhteistoimintaa vaativat urakkamuodot ovat yleistyneet viimeisen kymmenen vuoden aikana. Etenkin tavoite- ja kattohintaisten projektinjohtourakoiden suosio on kasvanut. Valittava urakkamuoto vaikuttaa siihen, millaiseksi hankkeessa mukana olevien toimijoiden tehtäväkenttä muodostuu. Sillä on myös juridisesti merkitystä tarkasteltaessa osapuolten vastuita, oikeuksia ja velvollisuuksia. Kirjasta saa käytännön ohjeita projektinjohtourakkasopimuksen laatimiseen ja projektinjohtourakan aikana ilmeneviin tulkintaa ja sopimista vaativiin tilanteisiin.

Projektinjohtourakkaa perusteellisesti ja monipuolisesti käsittelevä kirja on kolmiosainen. Kirjan johdanto-osassa esitellään projektinjohtourakoinnin taustat ja erityispiirteet. Toisessa osassa käydään yksityiskohtaisesti kommentoiden läpi projektinjohtourakan sopimusmalli RT 16-10906, joka käsittelee pääsopijapuolten eli tilaajan ja projektinjohtourakoitsijan velvollisuuksia. Sopimusmalli on kokonaisuudessaan myös kirjan liitteenä. Kolmannessa osassa tarkastellaan käytännön esimerkkien ja oikeustapausten avulla projektinjohtourakoinnin ongelmakohtia ja niiden ratkaisuja.

Kirjan tarkoitus on syventää projektinjohtourakoinnin osaamista. Kirja on tarpeen kaikille projektinjohtourakan osapuolille: urakoitsijoille, rakennusalan konsulteille ja lakimiehille. Käytännönläheinen kirja soveltuu myös käsikirjaksi työmaalle.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.