Philips Lumea SC1981/00 IPL karvanpoistojärjestelmä

Philips Lumea SC1981/00 IPL karvanpoistojärjestelmä

Tilapäisesti loppu
Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›
Rated 3,7 out of 5 by 3 reviewers.
Rated 3 out of 5 by Osittain toimiva tuote Olen käyttänyt tuotetta nyt kahden kuukauden aikana yhteensä viisi kertaa (ohjeiden mukaisesti käsittely aina kahden viikon välein). Minulla on suomalaisittain vaalea iho ja hyvin tummat ihokarvat, eli ideaaleimmat lähtökohdat laitteen käytölle. Olen käsitellyt aina samalla kertaa kainalot, bikinirajan ja sääret. Kainaloissa ja bikinirajassa en harmikseni ole huomannut mitään eroa laitteen käytön aikana. Säärissä ero on alkanut näkyä kolmannen käyttökerran jälkeen. Nyt säärikarvani kasvavat harvemmassa, sääristä enää noin 50% on karvojen peitossa. Karvat kasvavat aivan yhtä nopeasti ja tummina/paksuina kuin aikaisemminkin, mutta harvemmassa. Olen käyttänyt laitetta aina teholla 4 joka ihoalueelle. Laitteen kertakäsittelylle annetut minuuttimäärät eivät päde suuremmilla tehoasetuksilla. Tehoja on viisi, ja mitä suuremmalla laitetta käyttää, sitä pidemmän ajan se vaatii uuteen välähdykseen latautuakseen. Laitteen mainoksessa mainittiin säärten käsittelyajan olevan vain 11min/sääri, mikä on mitä ilmeisemmin mitattu teholla 1, niin itselläni on kulunut aikaa 30min/sääri..! Ja olen kuitenkin suht hoikka, eli kyse ei ole erityisen suuresta säärten pinta-alasta. Laitteen käsittelypinta-ala on aika pieni, noin 2 neliösenttimetriä, joten aikaa tottakai kuluu suurempien alueiden käsittelyyn. Hyvä puoli laitteessa on virtajohto, eli laite on kokoajan verkkovirrassa, jolloin sillä voi käsitellä kerralla kaiken tarvitseman ilman että virta loppuu kesken. Aion jatkaa laitteen käyttöä nähdäkseni, saanko ollenkaan muutosta aikaan kainaloihin tai bikinirajaan, ja kuinka pysyvä muutos tulee olemaan säärissä. Laitteen kuvauksen perusteella itselläni oli suuremmat odotukset laitteen tehosta, kuin mitä sen käyttö on saanut aikaan. Laitteen ohjeissa sanotaan selvästi, että jo toisen käyttökerran jälkeen "ihon tulisi olla sileä ja karvaton". Siksi kohtalaiset arvosanat laitteelle. 23. marraskuuta 2014
Rated 4 out of 5 by Yllättynyt Kokemusta vielä lyhyeltä ajalta mutta vaikutukset näkyvät jo nopeasti. Helppo käyttää. 27. elokuuta 2014
Rated 4 out of 5 by Lyhyen kokemuksen perusteella hyvä ostos Ikäni olen ihokarvojen kanssa taistellut tavalla jos toisellakin. Hieno asia, että uutta arsenaalia tulee käyttöön ja toiveikkaana että uutta tehoakin löytyy. Laitteen käyttö on helppoa ja nopeaa ja käsittelyn tarvitsee tehdä vain parin viikon välein. Aiempia karvanpoistomenetelmiä voi ohessa tehdä tarpeen mukaan. Yksinkertainen laite, vain yksi nappi mitä painaa ja tehon säädölle oma asteikko. Oisipa kiva tietää mikä tilanne on vuoden kuluttua, nyt käyttökokemusta vain kuukauden ajalta :) 25. heinäkuuta 2014
  • 2016-09-29 T09:11:38.870-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_3, tr_3
  • loc_en_US, sid_00020940529, prod, sort_default

Philips Lumea Comfort IPL -ihokarvanpoistolaite estää uusien ihokarvojen kasvun uskomattomalla tavalla. Säännöllisesti käytettynä laitteen hellävaraiset valoimpulssit pitävät kasvojen ja vartalon ihon silkinpehmeänä päivästä toiseen. Philips Lumea on kehitetty johtavien ihotautilääkäreiden kanssa yli 10 vuoden aikana ja testattu laajoissa kuluttajatutkimuksissa. Ihokarvojen poistaminen IPL-tekniikalla on turvallista myös kotona.

Intense Pulsed Light – IPL
Philips Lumea IPL:ssä (SC1981) käytettävä valoimpulssiteknologia on sama, mitä käytetään ammattisalongeissa. Philips on tutkinut IPL-tekniikkaa yli kymmenen vuoden ajan, ja tarjoaa nyt IPL-metodin turvalliseen karvanpoistoon kotona. Kliiniset testit osoittavat, että Lumea IPL vähentää karvankasvua jopa yli 75 % jo neljännen käsittelyn jälkeen. Jos toistat käsittelyn (joka 4.-8. viikko riippuen yksilöllisestä karvankasvusta), pysyvät sääret sileinä ja karvattomina jopa 8 viikkoa.

Sileät sääret yhdellä vedolla!
Lumea Comfort on pieni ja kompakti IPL-ratkaisu karvojen poistoon sekä kasvoilta että vartalolta. Kompaktin muotoilun ansiosta yllät helpommin vaikeasti yletettäville alueille, kuten bikinirajalle. ”Slide & Flash” -asetuksella pidät vain nappia pohjassa ja vedät käsittelyikkuna tasaisesti ihon yli - vain 22 minuuttia molemmille säärille! ”Step & Flash” -tarkkuusasetus toimii kurvikkaampien alueiden, kuten bikinirajan käsittelyyn. Lumea IPL:ssä on viisi voimakkuustasoa, niin että voit soveltaa käsittelyn oman ihon- ja ihokarvojen värisi mukaisesti.

100 % :n tyytyväisyys – tai rahat takaisin!
Philips on ylpeä tuotteistaan ja haluaa, että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Sen vuoksi sinulla on mahdollisuus kokeilla Philipsin IPL-tuotteita rauhassa 120 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet

EAN 8710103664536
Ajopään tuotenro Ei vaihdettavissa
Sertifikaatit, yhteistyöt, liitot ja hyväksytys EUROPEAN DECLARATION OF CONFORMITY
Mallisto Philips Lumea
Materiaali Muovi
Malli Philips Lumea Comfort SC1981/00
Tuoteperhe Philips Lumea
Takuu TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR
Toiminnot IPL -karvanpoistojärjestelmä
Asetusten lkm 5
Virtalähde Sähköverkko
Tyyppi Ladyshavet
Ladattava Ei
Pikalataus Ei
Soveltuu märkäajoon Ei
Vesipestävä terä Ei
Matkalukko Ei
Ajopään vaihtotarpeen ilmaisin Ei
Latauksen merkkivalo Ei

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä

Prisman verkkokaupan kautta ostettaville kodinkoneilla ja viihde-elektroniikan tuotteille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

1. Asennuspalvelut

Laiteasennuspalvelut on tarkoitettu kotiin kuljetettaville kodinkoneille ja viihde-elektroniikan laitteille. Asennukset Prisma Verkkokaupalle suorittaa Info Care.

Asennukset tehdään arkisin klo 9 – 21 välisenä aikana. Ajankohta sovitaan tilauksen toimitusajasta sovittaessa.

Asennuksiin sisältyy

- Laitteen asennus käyttökuntoon valmistajan asennusohjeiden ja voimassaolevien säädösten mukaan.
- Tarvittavien kytkentöjen ja liitäntöjen tekeminen sekä sähkön kytkeytymisen tarkistus.
- Purkaminen kuljetuspakkauksista, mahdollisten kuljetustukien poistaminen ja pakkausjätteen poisvienti.
- Normaalista käyttökunnosta poikkeavat lisäasennukset ja -määritykset käsitetään lisätöinä, joista InfoCare laskuttaa vastaanottajaa erikseen. Tällaisia asennuksia ovat mm. integroitavien laitteiden kalusteasennukset. Esim. astianpesukoneeseen etulevyksi asennetaan kalustelevy.

Asennuksiin ei sisälly

- Kiinteät asennukset tai kiinnitykset, kuten esimerkiksi kaiuttimien kiinnitykset seinään tms.
- Läpiviennit kiinteiden rakenteiden tai kalusteiden läpi
- Kalustemuutokset
- Asennuksessa mahdollisesti tarvittavien kaapeleiden piilotus tai kotelointi
- Mikäli asennuksen suorittamiseksi tarvitaan pientarvikkeita, jotka eivät ole toimitettavan laitteen mukana (esimerkiksi jatkojohtoja, kiristimiä, tiivistimiä tai kaapeleita), asentaja toimittaa ne mahdollisuuksien mukaan ja InfoCare laskuttaa ne erikseen loppuasiakkaalta.

Tarkemmat kuvaukset tuoteryhmittäisistä asennuspalveluista löytyvät kohdasta 3.

Mikäli asennuspalveluun on huomautettavaa, on virheestä reklamoitava Prisma Verkkokaupan asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti.

2. Poiskuljetuspalvelut

Poiskuljetus on vain ison tuotteen kotiinkuljetuksen yhteydessä tilattava palvelu.

Palvelu on tarkoitettu kuluttajilta tulevan sähkö- ja elektroniikkaromun tai kalusteromun poiskuljetukseen.

Yhtä uutta laitetta vastaan voi tilata yhden vastaavan tuotteen kuljetuksen

Lue tarkemmat tuoteryhmittäiset palvelukuvaukset täältä >


Huom. Prisma verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 65 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.
Huom! Myymälänouto ei
ole aina mahdollinen isoille tuotteille. Esim. kuntokeskukset ja
vastaavat. Myymälänouto toimituksen maksimimitat
80 cm x 180 cm x 80 cm & 35 kg.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto Postin pakettiautomaatista
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan
postin pakettiautomaattiin yli 65 € ostoista. Huomaathan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole automaattia. Pakettiautomaatti paketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin
(suuret tuotteet)

Toimituskulut 49,00 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuoteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kuntoilulaitteet ja vastaavat.
Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.

Maksutavat

Prisman verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Danske Bank ja LähiTapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.


Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
LähiTapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Prisma verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.

Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun