Otsoniterapia syöpien hoidossa (Kovakantinen kirja)

Otsoniterapia syöpien hoidossa

Verkkokaupassa:
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää 27,23

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää

Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

Vaikka kirjan nimi onkin 'Otsoniterapia syöpien hoidossa', siitä ei pidä tehdä sitä johtopäätöstä, että syövät olisi parannettavissa otsonilla. Näinkin voi muutamissa harvoissa tapauksissa käydä, ja hoitomenetelmien kehittyessä otsonin roolista voi tulla entistäkin tärkeämpi. Jo nyt useissa eläinkokeissa on saatu hämmästyttäviä tuloksia, joita on jo alustavasti onnistuttu toistamaan myös ihmispotilailla.

Otsoniterapia on kuitenkin tarkoitettu erityisesti vähentämään tai ennaltaehkäisemään rankkojen syöpähoitojen sivuvaikutuksia. Kun otsonin on vielä useissa tutkimuksissa havaittu tehostavan perinteisen syöpähoidon tehoa, voidaan todeta, että otsonilla voidaan parantaa syöpäpotilaiden hoidon ennustetta. Vaikka otsoniterapia onkin useissa tapauksissa ollut edellytys hoidon onnistumiselle, on silti väärin väittää paranemisen olleen pelkän otsonin ansiota. Monissa tapauksissa perinteisten syöpähoitojen rooli on ollut vähintään yhtä tärkeä, joskin ilman otsonia niiden suunniteltu annostelu olisi monissa tapauksissa ollut mahdotonta tai ainakin tehottomampaa.

Kliinisiä tutkimuksia otsoniterapian käytöstä syöpien hoidossa on jo melko paljon saatavilla. Valitettavasti useimmat niistä on julkaistu melko vähäpätöisissä julkaisuissa eri kielillä, kuten venäjäksi, kiinaksi, saksaksi, italiaksi tai espanjaksi. Laadukkaita englanniksi julkaistuja tutkimuksia on saatavilla vähemmän. Tämän vuoksi vain harvalla tutkijalla on ollut kokonaiskuvaa siitä tutkimusmäärästä, mitä otsoniterapian käytöstä syöpäpotilaiden hoidossa on tehty. Tämä kirja lieneekin ensimmäinen teos, jossa nämä tutkimustulokset on kasattu yksien kansien väliin.

Kirja on sidottu, kovakantinen ja sisältää yhteensä 330 sivua. Siinä käydään lyhyesti läpi otsoniterapian historiaa ja käyttömenetelmiä. Hoitojen turvallisuusnäkökohtia ja teoreettista perustaa on käsitelty jo syvällisemmin. Kliinisiä tutkimuksia on tehty ennen kaikkea rintasyövästä ja gynekologisista syövistä, mutta omat osaluvut ovat myös pään, ja niskan alueen syövistä, aivokasvaimista, eturauhassyövästä, virtsarakonsyövästä, keuhkosyövästä, mahasyövästä, paksusuolen syövästä, non-Hodgkinin lymfoomasta ja kurkunpään syövästä. Sen lisäksi kliinisten tutkimusten kohdalla käydään läpi, miten otsonilla on saatu hoidettu erilaisia kemoterapian ja sädehoidon aiheuttamia sivuvaikutuksia, kuten erilaisia tulehduskomplikaatioita, keltaisuutta, huonosti paranevia haavoja ja jopa potilaiden mielialaa on saatu kohennettua. Luvun alussa on kuitenkin oma osalukunsa suonensisäisellä vetyperoksidilla saaduista tuloksista, joka vaikutusmekanismeiltaan on lähellä otsoniterapiaa.

Kliinisten tutkimusten jälkeen kirjassa on osio, jossa käydään yksityiskohtaisemmin läpi useita tapauskertomuksia eri syöpäpotilaista. Näitä kertomuksia on seuraavista syövistä: glioblastooma (vakava aivosyöpä), eturauhassyöpä, rintasyöpä, multippeli myelooma, munasarjasyöpä, basaliooma, aivokasvain ja suusyöpä. Sen lisäksi esitetään muutama tapaus, jossa kyse ei ole itse syövän hoidosta, vaan juuri syöpähoitoon liittyvien seuraavien komplikaatioiden hoidosta: sädehoidon aiheuttama hematuria, sädehoidon aiheuttama fisteli ja fibroosi, sädehoidon aiheuttama aivojen iskemia ja hypometabolia, sädehoidon ja kemoterapian aiheuttama suun mukosiitti.

Useimmissa maissa otsoniterapia luokitellaan vaihtoehtoiseksi menetelmäksi. Siksi useilla vaihtoehtohoitoihin perustuvilla syöpäklinikoilla käytetään paljon otsoniterapiaa. Tällaisista klinikoista esitetään laajoja kokemuksia Saksassa sijaitsevilta Kiefin ja Hufelandin klinikoilta. Lisäksi Gersonin-hoito-ohjelmana tunnettua syöpiin kehiteltyä ravinto-ohjelmaa on menestyksellisesti käytetty yhdessä otsoniterapian kanssa, ja myös näistä kokemuksista on oma lukunsa.

Ominaisuudet

EAN 9789529310227
Julkaisupäivä 2012
Julkaisuvuosi 2012
Kustantaja Suomen otsoniterapia
Sivumäärä 330
Tekijä, kirjoittaja Sallinen, Miika
Asiasana vaihtoehtolääkintä, hoitomenetelmät, syöpätaudit, otsoniterapia
ISBN-13 9789529310227
YKL 59.54
Tuoteformaatti Kovakantinen kirja
Kirjan saatavuus Saatavana, varastotuote
Kirjan toimitusaika Toimitusaika 3 - 6 arkipäivää
Kirjan kieli suomi

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä

Prisman verkkokaupan kautta ostettaville kodinkoneilla ja viihde-elektroniikan tuotteille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita.

1. Asennuspalvelut

Laiteasennuspalvelut on tarkoitettu kotiin kuljetettaville kodinkoneille ja viihde-elektroniikan laitteille. Asennukset Prisma Verkkokaupalle suorittaa Info Care.

Asennukset tehdään arkisin klo 9 – 21 välisenä aikana. Ajankohta sovitaan tilauksen toimitusajasta sovittaessa.

Asennuksiin sisältyy

- Laitteen asennus käyttökuntoon valmistajan asennusohjeiden ja voimassaolevien säädösten mukaan.
- Tarvittavien kytkentöjen ja liitäntöjen tekeminen sekä sähkön kytkeytymisen tarkistus.
- Purkaminen kuljetuspakkauksista, mahdollisten kuljetustukien poistaminen ja pakkausjätteen poisvienti.
- Normaalista käyttökunnosta poikkeavat lisäasennukset ja -määritykset käsitetään lisätöinä, joista InfoCare laskuttaa vastaanottajaa erikseen. Tällaisia asennuksia ovat mm. integroitavien laitteiden kalusteasennukset. Esim. astianpesukoneeseen etulevyksi asennetaan kalustelevy.

Asennuksiin ei sisälly

- Kiinteät asennukset tai kiinnitykset, kuten esimerkiksi kaiuttimien kiinnitykset seinään tms.
- Läpiviennit kiinteiden rakenteiden tai kalusteiden läpi
- Kalustemuutokset
- Asennuksessa mahdollisesti tarvittavien kaapeleiden piilotus tai kotelointi
- Mikäli asennuksen suorittamiseksi tarvitaan pientarvikkeita, jotka eivät ole toimitettavan laitteen mukana (esimerkiksi jatkojohtoja, kiristimiä, tiivistimiä tai kaapeleita), asentaja toimittaa ne mahdollisuuksien mukaan ja InfoCare laskuttaa ne erikseen loppuasiakkaalta.

Tarkemmat kuvaukset tuoteryhmittäisistä asennuspalveluista löytyvät kohdasta 3.

Mikäli asennuspalveluun on huomautettavaa, on virheestä reklamoitava Prisma Verkkokaupan asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti.

2. Poiskuljetuspalvelut

Poiskuljetus on vain ison tuotteen kotiinkuljetuksen yhteydessä tilattava palvelu.

Palvelu on tarkoitettu kuluttajilta tulevan sähkö- ja elektroniikkaromun tai kalusteromun poiskuljetukseen.

Yhtä uutta laitetta vastaan voi tilata yhden vastaavan tuotteen kuljetuksen

Lue tarkemmat tuoteryhmittäiset palvelukuvaukset täältä >


Huom. Prisma verkkokauppa ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 65 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.
Huom! Myymälänouto ei
ole aina mahdollinen isoille tuotteille. Esim. kuntokeskukset ja
vastaavat. Myymälänouto toimituksen maksimimitat
80 cm x 180 cm x 80 cm & 35 kg.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto Postin pakettiautomaatista
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan
postin pakettiautomaattiin yli 65 € ostoista. Huomaathan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole automaattia. Pakettiautomaatti paketin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Suuret tilaukset toimitetaan vain kotiinkuljetuksena. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Kuljetus kotiin
(suuret tuotteet)

Toimituskulut 49,00 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Kaikki suuret yli 35 kilon tuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetettavia tuoteita verkkokaupassa ovat myös kaikki tilavuuspainoltaan suuret tuotteet kuten isot matot, kuntoilulaitteet ja vastaavat.
Osoitteeseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.

Maksutavat

Prisman verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Danske Bank ja LähiTapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.


Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
LähiTapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Prisma verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.

Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 65€ ostoista toimitus veloituksetta myymälään tai pakettiautomaattiin.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun