Kuntoilu

Kuntoilu on tärkeää terveyden ylläpidon kannalta ja se on myös mukavaa ajanvietettä. Prismasta saat tarvittavat kuntoilutuotteet pysyäksesi kunnossa ja vetreänä.

Löydät valikoimastamme muun muassa paljon eri painoisia kahvakuulia, käsipainoja sekä isoja kuntoilulaitteita, kuten esimerkiksi juoksumattoja. Välineidemme avulla kuntoilet helposti kotona tai pistät pystyyn vaikka oman mökkikuntosalin lomailtojen vietoksi.

Kuntoilu ei tarkoita pelkästään painojen nostelua tai penkkipunnerruksia. Valikoimassamme on muun muassa kävelysauvoja, tasapainolautoja, vastuskuminauhoja ja jumppapalloja, joiden avulla voit tehdä hyvin erilaisia liikkeitä ja kehittää myös koordinaatiokykyäsi.

Tarjolla on myös etenkin lasten keskuudessa suuren suosion saavuttaneet isot trampoliinit, joilla pomppien kesäpäivä sujahtaa ohi hujauksessa. Mikä olisikaan parempi vaihtoehto tietokoneen edessä istumiselle, kuin kavereiden kanssa ulkona pomppiminen? Siinä yhdistyy niin kaverit kuin kuntoilu, joka myös lapsille on tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Saat meiltä kaikki tarvittavat trampoliiniin, kuten esimerkiksi trampoliinin suojaverkot, sadesuojat ja reunapehmusteet.

Mikäli kuntoilutarvikkeet ovat jo kunnossa, mutta muut urheilu- ja pelivälineet kiinnostavat, suosittelemme tutustumaan koko urheilukategoriaamme.