Puutarhamulta ja -turve

Puutarhanhoitoon kuuluu oleellisesti puutarhamulta tai puutarhaturve. Kasvien kannalta on tärkeää valita oikeanlainen kasvualusta, jotta niiden kasvu ja kukoistus ei ainakaan siitä jää kiinni. Prismassa valittavanasi on suuri määrä erilaista multaa ja turvetta juuri sinun puutarhaasi.

Löydät meiltä muun muassa Biolan-multaa niin kesäkukkamultana, istutusmultana kuin mustana multana. Suosittuja tuotteita nykypäivänä ovat myös erilaiset kasvusäkit, joiden avulla on helppo aloittaa taimenten kasvatus. Kekkilän multaa on niin ikää tarjolla monessa muodossa; kylvömultaa, kesäkukkamultaa, puutarhamultaa ja paljon muita multia. Löydät multaa myös muilta merkeiltä, kuten esimerkiksi Rainbow ja Green Care.

Hieman erikoisempina tuotteina on tarjolla esimerkiksi kasvusammalta, joka on erittäin ilmava kasvualusta sekä käteviä turveharkkoja, joiden avulla rakennat helposti muurit ja pengerrykset. Puutarhaan on kiva rakentaa myös esimerkiksi hiekkalaatikko lapsille ja sitä varten löydät meiltä myös leikkihiekkaa.

Jotta puutarhasi kukoistaisi mahdollisimman hyvin, kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin kaikkiin puutarhanhoito-tuotteisiimme, kuten esimerkiksi multiin ja tuholaisten karkottimiin.

Puutarhamulta ja -turve (39 kpl)