Puutarhalannoitteet

Puutarhanhoito ja sen kauniiksi laittaminen on mukavaa puuhaa. Suomen sääolosuhteet eivät aina ole otollisimmat kaikille kasveille ja siksipä Prismassa on tarjolla laaja valikoima erilaisia puutarhalannoitteita puutarhanhoidon avuksi.

Puutarhoja ja kasveja on monenlaisia, joten lannoitteitakin on paljon erilaisia. Löydät meiltä esimerkiksi havupuulannoitteet, ruusulannoitteet, PK-lannoitteet, luonnonlannoitteet sekä paljon muita lannoitteita ja kasviravinteita. Suomen vuodenajat huomioiden tarjoamme niin syyslannoitteita kuin kevätlannoitteita, jotta saat kasvisi kukoistamaan ympäri vuoden. Brändejä on tarjolla useita ja voit valita puutarhaasi muun muassa Biolan-lannoitteet, Kekkilän lannoitteet taikka Green Caren lannoitteet.

Hittituote kanankakka on myös valikoimassamme ja se toimiikin lähes kaikkien puutarhakasvien ravinteena hyvin. Se on kompostoitu, kuivattu ja rakeistettu luonnonravinne, jolla tehostat kasviesi kasvua näppärästi. Tarjolla on myös muun muassa luomukalkkia, joka on 100% suomalaista kierrätyskalkkia, joka parantaa maata ja säästää luontoa samalla.

Puutarhanhoito ei toki rajoitu vain oikeanlaisiin lannoitteisiin, vaan kannattaa ehdottomasti tutustua koko puutarhanhoito-kategoriaamme, josta löydät muun muassa mullat ja kaiken tarvittavan kasvien suojeluun tuholaisia vastaan.