Kasvinsuojelu

Puutarhanhoito on mukavaa ja kauniista puutarhasta voi nauttia pitkälle syksyyn. Joskus kuitenkin kovalla vaivalla laitettu kukkapenkki joutuu tuholaisten tai muiden eliöiden kynsiin ja pahimmassa tapauksessa kaikki kasvit ovat mennyttä. Prisman kasvinsuojelutuotteiden avulla pidät kutsumattomat vieraat kaukana kasveistasi ja voit keskittyä nauttimaan kauniista puutarhastasi täysillä.

Rikkaruohojen torjuntaan löydät meiltä rikkakasvien torjunta-aineet kätevissä suihkupulloissa. Kasvintorjuntaruiskulla suihkutat rikkaruohoihin myrkkyä helposti ja pian ne ovatkin historiaa. Eläimiä vastaan on tarjolla muun muassa käärmekarkottimia, kissakarkottimia ja hiirenloukkuja, joilla kutsumattomat vieraat saa pysymään loitolla.

Torjunta-aineiden kanssa tulee varoa aineiden joutumista esimerkiksi silmiin tai lasten ulottuville. Torjuntalaitteet, esimerkiksi rotanloukut, tulisi myös pitää paikoissa, joissa niihin ei vahingossa kukaan astu tai laita sormiaan. Tutustu myös huolella torjunta-aineiden ja torjuntalaitteiden käyttöohjeisiin, jotta käytät tuotteita oikein.

Kun olet valmistautunut tuholaisia vastaan, suosittelemme tutustumaan koko puutarhanhoito-valikoimaamme, josta löydät kaiken tarvittavan puutarhaasi. Laadukkaiden puutarhatuotteiden, kuten esimerkiksi lannoitteiden ja multien avulla annat kasveillesi parhaan mahdollisen kasvuympäristön helposti.