Kompostointi

Luonto on arvokas ja sitä kannattaa suojella. Hyvä kompostori vähentää kaatopaikkajätettä ja säästää luontoa. Prismasta saat jokaiseen pihaan sopivan kompostin, jonka avulla biojätteen määrää kaatopaikoilla voi helposti pienentää. Näin luonto kiittää ja saat samalla omaan pihaan ravinteikasta multaa.

Valikoimastamme löydät niin pikakompostorit, lämpökompostorit kuin perinteiset puutarhakompostorit. Mikäli kompostin sopiminen maisemaan mietityttää, on Biolan maisemakompostori sinua varten, sillä se on tehty muistuttamaan ulkomuodoltaan kiveä ja näin ollen ei osu niin kovasti silmään puutarhassa.

Ulkovessat ovat tuttu monella kesämökillä ja siellä syntyvät jätteet olisi hyvä myös kierrättää asianmukaisella tavalla. Siksi Prismassa on tarjolla myös erilaisia käymäläratkaisuja, kuten erotteleva kuivikekäymälä, tehokäymälä sekä erityisen ympäristöystävällisiä kompostikäymälöitä. Hajut pysyvät helposti kurissa kompostikuivikkeen avulla, joita on saatavilla monissa eri kokoisissa säkeissä.

Kun kompostointiasiat on kunnossa, voit keskittyä muiden jätteiden huoltoon, jotta kaiken jätteen lajittelusta ja oikeanlaisesta hävittämisestä tulisi sinulle mahdollisimman vaivatonta. Tutustu siis valikoimaamme rauhassa ja lyödä itsellesi parhaat vaihtoehdot!