Hiilet ja sytykkeet

Grillaus kuuluu kesään ja grilliruoka maistuukin lämpimänä vuodenaikana. Mukavinta se on, kun on kunnon välineet, eikä ruoanvalmistukseen tarvitse käyttää turhaa energiaa esimerkiksi grillin syttymisen kanssa tapellessa. Prismasta saat parhaat grillihiilet ja briketit hyvään hintaan.

Grillihiiliä on tarjolla eri kokoisissa säkeissä kahdesta kilosta aina viiden kilon säkkiin asti. Suurempi määrä on erittäin kätevä esimerkiksi mökille, sillä hiilet kyllä säilyvät vaikka talvenkin yli hyvin suojattuina. Tarjolla on paljon kotimaisia grillihiiliä valmistajilta kuten RPK Hiili OY ja Rainbow, joissa puuna on usein käytetty koivua sen hyvien ominaisuuksien vuoksi. Voit myös sekoitella eri hiiliä ja löytää näin omaan grilliisi sopivan yhdistelmän.

Prismasta löydät tietysti myös kaiken muun tarvittavan grillaamiseen liittyen. Olemme koonneet valikoimaamme paljon erilaisia grillitarvikkeita, joiden avulla grillaaminen sujuu mutkattomasti ja pääset nauttimaan maukkaasta grilliruuasta ilman turhaa sähellystä. Mikäli itse laite eli grilli, puuttuu katso grillit –valikoimamme, josta löydät eri kokoisia ja eri ominaisuuksilla varustettuja grillejä. 

Hiilet ja sytykkeet (8 kpl)