Grillausvälineet

Grillaaminen on parasta, kun on kunnon välineet ja homma luistaa ilman ongelmia. Prismasta saat kaikki tarvittavat grillaustarvikkeet, jotta voit huoleti keskittyä olennaiseen – eli grilliruokaan.

Grillin puhtaanapito on tärkeää, jotta ruoan maku olisi paras mahdollinen ja mahdolliset bakteerit eivät pääse pesiytymään ruoanjäämiin. Meiltä saat hyvät grilliharjat, muurikkaharjat, kolmiogrilliharjat ja puhdistussienet, joiden avulla lähtee lika kuin lika. Jotta grilli itsessään pysyisi hyvänä ja käyttökelpoisena mahdollisimman pitkään Suomen sääolosuhteista, kannattaa sille ehdottomasti hankkia suojapeite. Peitteitä on tarjolla paljon eri kokoisia, joten jokaiselle grillille löytyy varmasti sopiva.

Itse grillaukseen on tarjolla monenlaista apuvälinettä; grillivarrastikkuja, grillilastoja, isoja ja pieniä pihtejä, halstereita ja paljon muuta. Erilaiset vihannespannut ja valurautaritilät helpottavat erilaisten ruokien yhtäaikaista grillaamista. Erilaisia grillaustarvikkeita yhdistelemällä saat rakennettua juuri omanlaisesi ulkokeittiön omien tarpeidesi mukaan.

Jos välineet ovat kunnossa, mutta itse laite – eli grilli – puuttuu, kannattaa vilkaista grillivalikoimaamme, josta löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivimman grillin.