Naisten alusvaatteet ja yöpuvut

Hyvät alusvaatteet eivät purista tai kiristä, vaan ovat huomaamattomat ja mukavat päällä. Prismasta saat laadukkaat naisten alusvaatteet edullisesti kaiken kokoisille vartaloille.

Hyvin istuvat ja oikean kokoiset rintaliivit ovat tärkeät niin mukavuuden kuin myös mahdollisten niskakipujen ehkäisemisen kannalta. Löydät meiltä laajan valikoiman eri mallisia rintaliivejä, joista voit valita juuri itsellesi sopivimmat. Halusit sitten push up rintaliivit, kaarituelliset rintaliivit, urheiluliivit tai jotkin muut rintaliivit, saat ne Prismasta parhaaseen hintaan. Rintaliivimerkeistä edustettuina ovat muun muassa Triumph, Sloggi ja Finnwear.

Alushousut ovat myös keskeinen alusvaate ja usein järjestyksessä ensimmäinen vaatekappale, joka puetaan päälle. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia naisten alushousuja, joista voit helposti valita itsellesi mieluisimmat. Meiltä löydät niin stringit, klassiset lahkeettomat alushousut, korkeavyötäröiset alushousut tai pienemmät, matalavyötäröiset alushousut. Valinnanvaraa siis on, ja alushousumerkkejäkin löytyy joka lähtöön, joista esimerkkeinä muun muassa Sloggi, ja Actuelle.

Mikäli alusvaatepuoli on kunnossa, mutta kaipaisit yllesi jotain muuta, kannattaa tutustua valikoimassamme oleviin laadukkaisiin naisten vaatteisiin rauhassa - ja tehdä hyviä löytöjä!