Miesten alusvaatteet, yöpuvut ja sukat

Miesten alusvaatteet ja sukat kuuluvat yhtälailla vaatekaapin peruspilareihin, kuten vaikkapa valkoiset t-paidat. Alusvaatteiden tärkein ominaisuus on mukavuus päällä ja onneksi nykypäivänä alushousut voivat olla sekä mukavat, että hyvännäköiset. Prismasta saat niin sukat kuin muutkin alusvaatteet miehille edullisesti.

Miehet jakautuvat yleensä kahteen kategoriaan alusvaatevalintojensa kanssa; toinen puoli on sitä mieltä, että bokserit ovat ainoa oikea valinta, kun taas toinen puoli on sitä mieltä, että lahkeettomat alushousut ovat mukavammat. Onneksi laajasta valikoimastamme löytyy molempia malleja pilvin pimein eri kokoisina, joten jokaiselle löytyy varmasti juuri ne mieluisat, unohtamatta myöskään talven luottovaatetta eli pitkiä alushousuja. Brändeistä on alushousujemme kohdalla edustettuina muun muassa Björn Borg, Sloggi ja Black Horse.

Sukkia oli ennen vanhaan lähes ainoastaan yhtä mallia. Nykyisin muodin muuttuessa erilaiset sukkamallit ovat tulleet jäädäkseen. Laajasta valikoimastamme sukkia löydät niin nilkkasukat, pitkävartiset sukat, urheilusukat kuin lämpösukatkin ja värejä on monia joka mallissa.

Kun alusvaatteet ovat kunnossa, kannattaa ehdottomasti tutustua muihin miesten vaatteisiimme. Suuresta määrästä tuotteita löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivat vaatteet ja uudistat tyyliäsi helposti.