Valaisimet ja lamput

Valoa elämään! Prisman laaja valikoima valaisimia, koristevaloja ja kynttilöitä takaa sen, ettei kotona tai pihalla tarvitse istuskella pimeässä.

Meiltä löydät sopivat valaisimet niin lastenhuoneisiin, työhuoneeseen kuin vaikka eteiseen. Monipuolinen valikoimamme takaa sen, että jokaisen makuun on saatavilla sopiva valaisin. Tarjoamme laajan valikoiman kattolamppuja, pöytälamppuja, lattialamppuja sekä seinälamppuja, joiden avulla saavutat juuri halutun tunnelman.  

Suomen suvi on lyhyt, mikset pidentäisi terassikautta kivoilla valaisimilla? Mikäli puutarha kaipaa valaistusta pimeneviin iltoihin, löytyy meiltä myös paljon ulko- ja pihalamppuja, joilla saat helposti luotua haluttua tunnelmaa vaikkapa kodin terassille tai mökin pihalle. Mikäli etsit vahvempaa valoa ja haluat esimerkiksi tietää, kun pihallasi liikutaan, löytyy meiltä myös liikkeentunnistusvalonheittimiä. Remonttia varten valikoimastamme löytyy erikokoisia työvalaisimia erilaisilla telineillä helpottamaan työurakkaa. Saatavilla on erikseen myös kausi- ja jouluvaloja, joilla viimeistelet joulukoristelut näppärästi ja luot hieman erilaista tunnelmaa niin sisälle kuin uloskin.

Tutustu valaisimiimme ja löydä itsellesi parhaat vaihtoehdot kattavasta valikoimastamme!