Sisustustekstiilit

Tekstiilit viimeistelevät kodin sisustuksen ja tekevät asunnosta kodikkaan. Meiltä saat kaikki tärkeimmät kodin tekstiilit hyvään hintaan ja erilaisilla kuoseilla, jotta jokaiselle löytyisi varmasti jotakin.

Olemme koonneet jokaiseen kodin tilaan sopivia mattoja, joiden avulla teet olohuoneesta mukavan ja tuot piristystä kylpyhuoneeseen. Pyyhkeitä löytyy erikokoisia ja paksuisia niin keittiöön käsipyyhkeeksi kuin lapsille kylpypyyhkeiksikin. Verhot tuovat viimeisen silauksen kodin tunnelmaan. Valikoimastamme löytyy verhoja laadukkailta brändeiltä kuten Finlayson ja Vallila, mutta myös edukkaampia vaihtoehtoja on tarjolla. Keittiön koristeeksi tarjoamme paljon eri kokoisia ja värisiä pöytäliinoja tekemään kattauksestasi entistäkin hienomman.

Sisustustyynyillä voit helposti tuoda väriä olohuoneeseen tai sängyn päälle makuuhuoneen puolelle. Helposti vaihdettavat tyynynpäälliset valikoimastamme tekevät sisustamisesta vaivatonta ja mukavaa. Kannattaa myös toki kurkistaa päiväpeittomme ja valita sieltä tyynyihin ja makuuhuoneen sisustukseen sopiva päiväpeitto. Meiltä saat myös lakanat kaikenkokoisiin sänkyihin ja erilaisilla materiaaleilla ja kuvioilla varustettuna.

Tutustu rauhassa koko kodin tekstiileihimme ja tuo kotisi sisustukseen uutta ilmettä!