Pakastus ja säilöntä

Oletko innokas marjastaja ja sienestäjä? Tai kenties tykkäät pakastaa torimansikoita talven varalle? Marjastus on mukavampaa kunnon apuvälineillä ja pakastimeen mahtuu enemmän tavaraa, kun huolehtii hyvän kokoisista ja säilöntään suunnitelluista säilytysastioista.

Meiltä saat lasipurkit säilöntään ja mehupullot omatekoiselle marjamehulle. Erikseen kylmälle suunnitellut pakastuspullot takaavat mehun säilyttämisen helposti juomakelpoisena vaikkapa talven yli kunnes uusi marjastuskausi alkaa. Pakastusrasioita on saatavilla eri kokoisina ja esimerkiksi GastroMaxin pakasterasioita on tarjolla korkeampaa ja matalampaa mallia, jotta erilaiset säilytysratkaisut onnistuvat helposti. Mikäli etsit pakastepusseja, löydät niitä myös meiltä aina yhdestä litrasta jopa 5 litran pusseihin.

Marjastus on hyvä harrastus ja luonnon helmassa on rentouttavaa olla. Nykypäivän välineillä keräät marjat nopeasti ilman ylimääräistä vaivaa. Marjapoimurit ovat olleet tuttu näky metsällä jo pidemmän aikaa, mutta valikoimastamme löytyy muun muassa suoraan imuriin liitettävä marjanpuhdistaja, joka vähentää työmäärää huomattavasti.

Jos etsinnässä on muutakin kapistusta keittiöön ja ruoanlaittoon, on meillä suuri valikoima erilaisia keittiön tarvikkeita. Valitse siis tarvitsemasi tuote ja nauti maukkaasta ruuasta!