Aterimet ja ottimet

Asiakasomistajapäivät

Hyödyntääksesi alennuksen tulee sinun olla kirjautunut S-tunnuksella. Lopullisen alennetun hinnan näet ostoskorissa. Kampanja voimassa su 17.11. asti.

Katso tuoteryhmäkohtaiset alennusprosentit täältä ->

Aterimet täydentävät kattauksen ja mieleisiin kannattaa panostaa yhtä lailla kuin muihinkin astioihin. Valikoimastamme saat sopivat ruokailuvälineet jokaiseen ruokahetkeen ja kattaukseen, tietenkin hyvään hintaan.

Saat meiltä ruokapöytääsi tyylikkäät ruokalusikat, veitset ja haarukat. Valikoimastamme löytyy muun muassa suositut Hackman Savonia aterimet, Arabian muumilusikat sekä paljon muita aterimia. Sinun ei siis tarvitse tyytyä vain yhteen malliin, vaan voit valita aterimia vaikka monelta eri valmistajalta.

Lasten aterimet ovat helppo tapa tehdä ruokailuhetkestä mielekkäämpää perheen pienimmille ja edesauttaa mukavaa ja rauhallista illallishetkeä koko perheen kesken. Värikkäät muumiaterimet on varusteltu jokaisen tunnistettavilla muumihahmoilla ja Pintinoxin värikynäaterimet ovat avuksi vaikka erilaisten värien opettelussa ruokahetken lom