Pölynimurit ja pölypussit

Asiakasomistajapäivät

Hyödyntääksesi alennuksen tulee sinun olla kirjautunut S-tunnuksella. Lopullisen alennetun hinnan näet ostoskorissa. Kampanja voimassa su 17.11. asti.

Katso tuoteryhmäkohtaiset alennusprosentit täältä ->

Siivoaminen ei aina ole mukavaa puuhaa – varsinkaan jos on huonot siivousvälineet. Pölynimurit kuuluvat kodin vakiovarusteisiin eikä huonoihin malleihin kannata tyytyä, vaan valita mielummin valikoimastamme laadukkaita imureita juuri sinun kotiisi sopivin hyvään hintaan.

Halusit sitten perinteisempää mallia olevan imurin, varsi-imurin, pienemmän rikkaimurin taikka robottipölynimurin, löydät ne meiltä. Valikoimassamme on imureita laadukkailta laitevalmistajilta, kuten esimerkiksi Electrolux ja Bosch.

Meiltä löydät myös kaikki tarvitsemasi pölynimurin tarvikkeet, jotta laitteesi pysyy kunnossa ja siivoaminen onnistuu mutkattomasti. Prismassa on laaja valikoima erikokoisia pölypusseja, imurin suulakkeita, imurin letkuja ja erilaisiin imureihin sopivia suodattimia. Tarvikkeidemme avulla onnistut varmasti imuroimaan hankalimmatkin paikat ja siivouksen viimeistelet raikkailla imuriin laitettavilla tuoksurakeilla. Siivoaminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta!

Mikäli kodistasi uupuu vielä muita siivousvälineitä, kannattaa tutustua muihin kodinhoitolaitteisiimme. Meiltä löydät myös koneellisen avun ikkunanpesu-urakkaan ja lattianpesuun laajasta valikoimastamme lattianpesu- ja ikkunanpesulaitteita.  Älä siis tee siivouspäivästä mörköä, vaan hanki kunnon laitteet ja tee siitä mukavaa!