Mikroaaltouunit

Nykypäivän ihmisillä on aina kiire ja siksi mikroaaltouuni onkin täydellinen arjen pelastaja. Olit sitten suurperheen pää tai opiskelija, keität vellit ja lämmität eiliset ruoat kätevästi tehokkaassa mikrossa. Ei pidä myöskään unohtaa, että nykyteknologian avulla mikroissa on mahdollista valmistaa tarvittaessa hienompikin illallinen. Prisman laaja valikoima takaa sen, että jokaiselle löytyy käyttötarpeisiin sopiva mikroaaltouuni.

Valittavanasi on mikroja tunnetuilta brändeiltä, kuten esimerkiksi Samsungilta ja Electroluxilta. Värejä löytyy harmaata, mustaa, valkoista sekä terästä – eli jokaisen keittiön sisustukseen sopivaa. Kaikki mikroaaltouunimme ovat laadukkaita, mutta ominaisuuksissa on jonkin verran eroja. Halutessasi voit valita itsellesi mikron, jossa on esimerkiksi normaalia nopeampi sulatustoiminto, keraaminen sisäpinta, digitaalinen näyttö tai laaja valikoima erilaisia lämmitysohjelmia. Mikrojen koot myös vaihtelevat, joten varmista, että valitset omille astioillesi sopivan kokoisen laitteen.

Mikroaaltouunin hankinnan jälkeen on aika miettiä muita kodin välttämättömyyksiä. Mikäli keittiöstäsi uupuu muita laitteita, tutustu laajaan valikoimaan erilaisia keittiön pienkoneita ja varmista itsellesi mutkaton ruoanlaittokokemus.