Leivänpaahtimet

Leipä maistuu paremmin paahdettuna kaikkien leivänpäällisten kera. Leivänpaahdin kuuluu keittiön vakiovarusteisiin eikä ulkonäöstäkään tarvitse tinkiä, sillä Prisman laajasta valikoimasta löydät varmasti omaan kotiisi sopivan paahtimen tai grillin.

Oli hankintalistallasi sitten pieni leivänpaahdin yksineläjälle tai leivänpaahdin neljälle leivälle, Prismasta saat tarvitsemasi. Olemme koonneet tuotteita laadukkailta brändeiltä, kuten esimerkiksi Electrolux, OBH Nordica, Bosch ja Braun hyvään hintaan. Mallien ja merkkien välillä on eroja niin tuotteiden ominaisuuksien kuin koonkin puolesta. Nykypäivän teknologialla on mahdollistettu monenlaisia toimintoja ja leivänpaahtimia löytyy muun muassa elektronisena, eri värisenä, leipähissillä sekä sämpylätelineellä varustettuna. Monipuolisen valikoimamme ansiosta jokaiselle löytyy jokin mieleinen laite. Leivänpaahdin on yleensä yksi keittiön käytetyimmistä laitteista, joten miksei valitsisi sitä itselleen mieluisinta?

Kun leivänpaahdin on kunnossa, on muiden keittiön laitteiden aika. Keittiön pienkoneet-osiostamme löydät kaiken tarvittavan ja vielä vähän enemmän, jotta keittiössäsi on kaikki varusteet kohdillaan ja ruoanlaitto olisi mahdollisimman vaivatonta. Tutustu valikoimaamme ja nauti ruoanlaitosta!