Kahvinkeittimet

Kolottaako kahvihammasta? Hyvä kahvinkeitin on aikaisten aamujen pelastus ja Prisman valikoimasta voit valita itsellesi juuri sopivan laitteen.

Olemme koonneet valikoimaamme jokaisen kahvimieltymyksiä varten paljon erilaisia kahvinkeittimiä erilaisilla ominaisuuksilla.  Meiltä löydät tavalliset kahvinkeittimet, espressokeittimet, kapselikeittimet, pienet kahviautomaatit ja termoskannut. Heille, jotka haluavat nukkua arkiaamuisin mahdollisimman myöhään, suosittelemme kahvinkeitintä ajastimella ja heille, jotka ovat tarkkoja pavuistaan, tarjoamme erilaisia kahvimyllyjä. Merkeistä valikoimassamme on edustettuna muun muassa Moccamaster, De Longhi, Electrolux ja Wilfa. Tarjoamme kahvinkeittimiä monessa eri värissä ja koossa, jotta kaikille löytyisi jotakin.

Kahvinkeittimen puhdistus on asia, jota ei myöskään tule unohtaa, ja sitä varten verkkokaupastamme löytyy tarvikkeita aina kalkinpoistojauheesta puhdistustabletteihin sekä kalkin muodostumista estäviin vedensuodattimiin. Puhdistamalla keittimesi säännöllisesti takaat maukkaimmat kahvit. Löydät meiltä myös kaikki tärkeimmät kahvinkeittimen varaosat, kuten lasikannut, vesisäiliön kannet ja suodatinsuppilot moniin erilaisiin kahvinkeitinmalleihin.

Mikäli olet enemmän teen ystävä, on meillä tarjolla myös laaja valikoima vedenkeittimiä. Suosittelemme myös tutustumaan muihin keittiön pienkoneisiimme, jotta ruoanlaittokokemuksesi olisi mahdollisimman mutkaton.