Televisiot

Ei ole olohuonetta ilman kunnon viihdekeskusta, eli televisiota. TV on ollut osa suomalaisten koteja jo vuosikymmenien ajan eikä tämän laitteen suosio näytä hiipuvan – päinvastoin. Hyvä televisio takaa laadukkaan katselukokemuksen koko perheelle, joten siitä ei kannata tinkiä.

Olemme koonneet valikoimaamme erikokoisia ja eri ominaisuuksilla varustettuja televisioita, jotta jokaiseen kotiin löytyisi juuri sopiva viihdelaite. Meiltä saat niin Sonyn, Samsungin kuin LG:n televisiot, joiden koot vaihtelevat 24-65 tuuman välillä – eli jokaiseen kotiin löytyy juuri oikean kokoinen vaihtoehto. Kaikenkokoisiin TV-malleihin löytyy niihin sopiva seinäteline. Sen avulla vapautat helposti tilaa huoneessa, kun TV ei tarvitse tällöin erillistä tasoa. Valikoimastamme löytyy erivärisiä televisioita, joten löydät helposti huoneen sisustukseen sopivan mallin.

Täydellisen katselukokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme tutustumaan kotiteattereihin, joiden avulla pääset syvälle elokuvien ja ohjelmien maailmaan. Yhdistettynä hyvään televisioon, kotiteatteri tuo oikean elokuvateatterin tunteen.  Saat meiltä myös Chromecastit, Apple TVn sekä perinteisemmät mediantoistolaitteet ja soittimet.