Tabletti on kätevä laite, jolla hoituu niin työasiat kuin lasten viihdyttäminenkin. Valikoimastamme löydät erikokoiset tabletit monelta eri valmistajalta.

Meiltä saat Lenovon, Huawein ja Samsungin tabletit sekä Applen iPadit hyvään hintaan. Laitteissa on eroja niin käyttöjärjestelmissä kuin muistissa. Tabletteja saat meiltä iOsin, Androidin ja Windowsin käyttöjärjestelmillä erikokoisilla muistimäärillä. Joihinkin tabletteihin on mahdollista liittää muistikortti lisämuistia varten. Tällainen on kätevää etenkin, jos tykkää ottaa paljon kuvia ja säilöä tiedostoja tabletilla.

Jotta käyttökokemuksesi olisi mahdollisimman mukava, tarjoamme myös laajan valikoiman tabletin tarvikkeita. Oheislaitteista löytyy muun muassa yleisautoteline sekä erilaisia sovittimia. Tabletin suojakotelo suojaa naarmuilta ja kolhuilta ja tekee tabletista persoonallisemman. Laturit häviävät ja jäävät jälkeen helposti. Siksi myymme myös latureita eri laitteisiin, jotta voit helposti hankkia useamman laitteen virtalähteet samalla kertaa ja viedä jonkun laturin pysyvästi vaikka mökille. Meiltä myös Applen laturit ja USB–kaapelit laitteisiin.

Mikäli koet, ettei tabletti sovi sinun käyttöösi, löytyy Prismasta myös kannettavia tietokoneita sekä pöytätietokoneita.