Kannettavat tietokoneet

Kannettava tietokone on sinulle, joka kaipaat pöytäkoneen sijaan helposti liikuteltavaa ja mukana kannettavaa konetta. Oli etsinnässä sitten kannettava tietokone toimistotöihin, luovaan työskentelyyn taikka pelitarkoitukseen, löydät varmasti mieleisesi laajasta valikoimastamme.

Meiltä löydät erilaisia malleja luotettavilta brändeiltä kuten Lenovo, HP ja Acer. Valittavanasi on runsaasti erikokoisia tietokoneita pienemmistä 13 tuuman näytöistä yli 17 tuuman näyttöihin. Suorittimia löytyy eri tehokkuuksilla, ja esimerkiksi pelikannettavassa on tärkeää olla hyvät suoritustehot pelien pyörittämiseen. Lenovon Legion pelikannettava on suunniteltu ammattipelaajien tarpeiden mukaan, joten siitä ei varmasti tehot lopu heti kesken.  Värivaihtoehtoja on koneisiin saatavilla perinteisen mustan lisäksi harmaan eri sävyjä, valkoista sekä näiden yhdistelmiä eri mallien mukaan.

Tarjoamme tietenkin paljon oheislaitteita kannettaviin; hiiriä, näppäimistöjä, kuulokkeita, muistitikkuja ja paljon muuta. Löydät tarvitsemasi tietokoneen lisälaitteet – osiostamme. Jos kannettava ei ole etsimäsi, vaan sinulle riittää kevyt ja pienempi tabletti, löytyy eri malleja runsaasti.

Kannettavat tietokoneet (21 kpl)