Objektiivit ja suotimet

Valokuvaaminen on mukavaa ja hauskaa puuhaa, jonka avulla toteuttaa itseään. Nykypäivän älypuhelimet on varustettu todella laadukkailla kameroilla, mutta kuvaaminen kunnon varusteilla tuo kuviisi aivan uudenlaista ulottuvuutta. Olit sitten ammattikuvaaja tai harrastelija, meillä on kaikille jotakin. 

Saat valikoimastamme suuren määrän eri mallisten kameroiden objektiiveja ja suuttimia. Brändeistä on edustettuina muun muassa Kenkon linssisuotimet ja Tamronin objektiivit. Suotimet suojaavat ultravioletteja säteitä vastaan ja estävät samalla objektiivin etulinssin naarmuuntumisen. Suotimia on saatavilla 49-millimetrisistä jopa 67-millimetrisiin asti. Objektiivit ovat yhteensopivia Canon ja Nikon -järjestelmäkameroiden kanssa. Tamronin objektiivit ovat yksiä teleobjektiivien parhaimpia ja niillä on hyvä kuvata liikkuvia kohteita kaukaakin. Hyvään objektiiviin on syytä panostaa, sillä ne tekevät kuvaamisesta mielekkäämpää ja kuvista laadukkaampia.

Saat meiltä myös kasapäin muita kamerantarvikkeita, kuten esimerkiksi laukkuja, pidikkeitä ja muita. Jos itse kamera puuttuu, kannattaa tutustua järjestelmäkameroiden valikoimaamme, joista löydät varmasti omaan käyttötarkoitukseesi sopivimman. Toimi nopeasti, niin pääset äkkiä ikuistamaan ympäröivän maailman!