Oman elämänne suurin siunaus (Kovakantinen kirja)

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 131ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
67,52

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 3 - 14 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Toimitus kotiin alk. 2,95 €
Tämä kirjasarjamme, joka siis käsittää kaikki kolme kirjaamme yhdessä ja samassa kirjassa, on annettu teille sen vuoksi, että oppisitte elämään niin kuin Hyvä elää ja voisitte tulla osaksi meidän elämäämme jo tässä elämässänne. Olemme siis valmistelleet teille tietä tulla ja polkuanne edetä tavalla, joka johtaa yhteiseen elämäämme ja sen yhteistyön piiriin, jonka kautta oman totuudellisen auttajantehtävänne voitte saada ja saavuttaa. On kuitenkin kysymys siitä, että tässä kirjasarjassa olemme kiinnittäneet teidän huomionne siihen, miten vieläkin olette sidoksissa omiin ennakkoluuloihinne ja omiin uskomuksiinne asioissa, joiden kuvittelette jo Hyviä olevan. Sillä viimeisetkin uskomuksenne ja jopa harhanne olemme tässä kirjasarjassa pyrkineet poistamaan niin, että niistä itsekin pääsette eroon, ennen kuin totuudellinen yhteistyömme voi alkaa ja ennen kuin totuudellinen auttajantyönne voi alkaa.

Olkaa siis varmoja siitä, että tämä kirjasarjamme ei enää jätä tilaa arvailuille, eikä muillekaan sellaisille sanakäänteille, joita niin usein vielä omassa elämässänne käytätte. Sillä tämä kirjasarjamme opettaa teille myös suoruutta ja suorasukaisuutta silloin, kun totuudesta puhutte ja totuutta elämässänne kannatte. Sillä totuuden puhumisessa ei ole mitään sellaista, jonka kautta voisitte ajatella asioita toisin, kuin olemme ne teille nyt esittäneet ja opettaneet. Siis suoraan sanoen, olemme suorasukaisia jokaisen asiamme kohdalla niin, ettei arvailuillenne enää jää tilaa, jotta jokainen opettamamme asia olisi teille itse kullekin selvä ja kirkas. Sillä totuudessa ei ole sameutta eikä epäselvyyttä, jolloin ymmärrätte oman suoruutenne tason olla enää selittämättä asioita toiseksi, kuin ne totuudessaan ovat. Sillä suoruus puhuu rehellisyydestä ja rehellisyys puhuu nöyryydestä ja nöyryys puhuu uskosta ja luottamuksesta omaa elämäänsä kohtaan.

Onko siis kauniimpaa elämää, kuin totuudellinen elämä? Sillä siinä ei ole mukana valhetta, ei edes valkoista valhetta silloin, kun se suoruudesta kumpuaa kauniisti ja vakuuttavasti, ollen kuitenkin hellävarainen jokaiselle. Sillä suoruudesta ette ole vielä saaneet meidän opetustamme niin, että sen olisitte voineet omaan elämäänne ottaa ja hyväksyä. Olkaa siis kärsivällisiä oman suoruutenne etsimisen suhteen. Sillä silloin ei ole estettä löytää suorasukaisuuden kauneinta ja kirkkainta muotoa, rehellisyyttä, joka kuitenkin elämänne parantaa ja pelastaa kaikelta turhalta ja tarpeettomalta ja loukkaavaltakin. Sillä loukkauksia on elämänne ollut täynnä ennen tätä opetustamme.

Olkaa siis levollisin mielin ja oppikaa mitä tarkoittaa suoruus ja suorasukaisuus silloin, kun se puolustaa hyvyyttä ja Hyvän antamaa elämää. Sillä epäselvät ja epärehelliset sananne eivät sitä milloinkaan tee, joten tässä viimeinen osio Oman Elämänne Oppikirjasarjaan, jonka kautta etenette eteenpäin ja ylöspäin samanaikaisesti ja juuri oman halunne mukaisesti, sillä oma halutten oppia ratkaisee jokaisen asianne. Siis olkaa Hyviä jokainen.

Olemme siis kirjojemme kirjoittajat, jotka teitä alati autamme Hyvän elämää kohti ja yhteistyömme hedelmää kohti myös.
Kun ostat verkkokaupasta:
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Bonus ostoista jopa 5 %
  3. 3 Lisäksi S-Etukortti Visalla 0,5 % maksutapaetua.
  4. 4 Yli 100€ tilauksille ilmainen toimitus S-ryhmän myymälään tai Postin pakettiautomaattiin.
  5. 5 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.