Siirry suoraan sisältöön

Osta nyt ja nouda ostoksesi myymälästä kahden tunnin sisällä, ilman toimituskuluja!

Lue miten Prisma.fi-myymälänouto toimii

Englanninkielinen versio kirjasta OLO - aistin tarkkuudella. Olo on kirja samannimisestä ravintolasta sekä ruoan pohjoisesta ulottuvuudesta, jota ilman ravintola Olon menestystarinaa ei olisi. Pohjoismaat menestyvät maailman gastronomisella kartalla tällä hetkellä poikkeuksellisesti. Ravintola Olon ravintoloitsija Pekka Terävällä on suosiolle kaksi selitystä: Pohjolan raaka-aineet ja kurinalaisuus. Teos näyttää mallin siitä, mitä saadaan aikaan luottamalla oman maan lähituotantoon. Kirja kertoo myös pientuottajien arjesta, kuten siitä miten ankantulee elää ollakseen Pohjolan parasta ankkaa tai miten suomalainen kasvatettu tryffeli syntyi. Olo-kirja on myös puheenvuoro keittiötaidon kurinalaisuudesta. Gramman sadasosien tarkka reseptiikka on pohja, jota ilman keittiön luovuutta ei olisi olemassa.

OLO - a taste for precision

31,70 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.